De nazomerrit op 14 september 2008

Op zondag 14 september toerden 20 oldtimers doorheen de prachtige natuur in de streek van Laarne, Terneuzen en Eeklo. 40 collega’s, familieleden en vrienden maakten zo kennis met een onbekend stukje Nederland. De lunch in Terneuzen was op een schitterende locatie met zicht op de Westerschelde.

Hartelijk dank aan de collega’s Guido Van Nuffel en Benny Blomme die de organisatie voor hun rekening namen.

Klik hiernaast voor de foto’s.

 

Een speciaal dankwoordje voor Tony BLOMME, die de club rondleidde in de permanente tentoonstelling in zijn woning. Tony is een oldtimerliefhebber die zijn interesse combineert met passie voor schilderkunst. Wie wil zien wat dat oplevert klikt door op http://www.tonyblomme.be . ’t Is de moeite.

Nog dit: Tony Blomme kreeg na de rondleiding wat vragen rond de mogelijkheid om oldtimerwagens van leden te “vereeuwigen op doek”. Dit is mogelijk. Tony biedt interessante voorwaarden. Wie geïnteresseerd is kan hem best eens contacteren.

 

%d bloggers liken dit: