Op 25 april ging de lenterit van de KBC CLassic Car Club door! De voorzitter blogt even terug.

Beste vrienden,

De ‘Lenterit’ van 25 april kende succes. Niet minder dan 62 collega’s en vrienden daagden op.
Over de bijeenkomst van zo’n 30 oldtimers, allen mooi geparkeerd voor het gemeentehuis, wordt nu nog nagepraat in Dilbeek.
De tocht zelf verliep in de meeste gevallen probleemloos, slechts 1 wagen had af te rekenen met (kleine) technische problemen.
Tijdens de middaglunch werd het nieuwe bestuur (Marc K, Danny P, Johan I en Leo V) officieel geïnstalleerd.
De uittredende bestuursleden Eugène L en Marc Bwerden (figuurlijk) in de bloemetjes gezet, evenals Benny, de kersverse vader.
De namiddagtocht werd afgesloten met een gesmaakte praktische rijproef, onder leiding van Safe Drivers Plan en met de sponsoring van KBC Verzekeringskantoor Arents.
Voor sfeerbeelden verwijzen wij graag vanaf einde volgende week naar onze blog.

Wij kunnen kort zijn over de financiële afhandeling van deze uitstap: enerzijds was de club u nog geld verschuldigd voor het geplande – doch niet doorgegane bezoek aan de brouwerij 3 Fontijnen, anderzijds was er nog er de afrekening van de verbruikte dranken tijdens de middaglunch. Het clubbestuur heeft beslist om het kleine tekort ten laste leggen van de clubkas. Maw: er wordt aan de deelnemers geen bijstorting gevraagd!

Tot slot kunnen wij u al de datum meedelen van de najaarsrit: zondag 19 september. Collega/bestuurslid Marc K gidst ons doorheen een stukje van de Kempen.  Of het die dag de Stille Kempen zullen blijven, valt nog af te wachten…


Met vriendelijke groeten,

Leo

%d bloggers liken dit: