Nazomerrit 19 september 2010 : toeren door de Kempen

 

 

Beste vrienden,

Zondag 19 september staat de nazomerrit van de KBC Classic Car Club op het programma. Ditmaal verkennen we een deel van de Kempen.

Samenkomst is voorzien om 08u30 in het cafetaria van de sporthal van het stadspark van Turnhout, Steenweg op Zevendonk 18 te Turnhout. Daar wacht ons een heerlijk ontbijt om ons aan te sterken voor de rit.

stadspark turnhout.jpg

 

Vertrekken doen we tussen 09u en 09u30 voor een mooie tocht door het Kempische landschap langs mooie dreven, molens én gevangenissen. ’s Middags rusten onze wagens uit in Oud-Turnhout, terwijl wij van een heerlijke maaltijd genieten. De namiddagrit brengt ons dan zelfs tot in het buitenland, gevolgd door een afscheidsdrink in Essen. In totaal staat er ongeveer 150 km op het programma. De organisatie hiervan is in handen van Marc Kaptein (kaptein@telenet.be).

 

Kempen Laermolen.jpg

Kempen_Salmmolen.jpg

kempen_watermolen_tielen.jpg

 

 

 

 

 

Praktisch :

Deelnemen kost 25 euro voor de leden (= personeelsleden en gepensioneerden KBC-groep en dochterondernemingen) en 35 euro voor de niet-leden. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 20 euro.

Voor dit bedrag krijg je de nodige roadbooks, een broodjesontbijt met koffie of thee en een warm middagmaal met twee drankjes. Extra drank tijdens het middagmaal is voor eigen rekening.

Inschrijven kan door overschrijving van het juiste bedrag op onze zichtrekening BE63 7390 1017 6008. Doe dit vóór 10 september en vermeldt in de mededeling om hoeveel leden, niet-leden of kinderen jonger dan 12 jaar het gaat.

 

Alvast tot dan !

 

En dan nog dit : Voor de collega’s die wat verder af wonen en die de namiddag of avond vooraf al naar Turnhout willen afzakken, hebben we contact opgenomen met Hotel Tegenover (Stationstraat 46 te Turnhout), tel. 014 43 47 05

 http://www.hoteltegenover.be 

Zij kunnen ons een hotelkamer voor twee personen aanbieden voor 65 euro, exclusief ontbijt. Ontbijt is immers voorzien bij aanvang van de rit. Mocht je voor deze mogelijkheid gebruik willen maken, vergeet dan bij reservatie niet te vermelden dat je lid bent van de KBC Classic Car Club. Contactpersoon is Kees Buijsen (info@hoteltegenover.be). De auto’s kunnen aan het hotel gratis geparkeerd worden op een afgesloten parking.

 

%d bloggers liken dit: