Update

Beste vrienden,

Hierbij nog wat nieuws van het oldtimerfront :

Lenterit :

Vorige week werd de eerste proefrit gereden van onze traditionele lenterit die gepland is op zondag 8 mei.  Voor de meesten onder ons zal dit ook Moederdag zijn.  Een verwittigd man is er twee waard zeggen ze…. Knipogen

De lenterit brangt ons dit jaar naar Haspengouw, of de wijde omgeving van Sint-Truiden om precies te zijn. 

Zonder al te veel te verklappen kunnen we nu al zeggen dat Marc Balthazar een buitengewoon parcours uitgetekend heeft.  Glooiende vergezichten, open landschappen, holle wegen, pittoreske dorpjes afgewisseld met statige kastelen en robuuste vierkantshoeves, het zit er allemaal in.  Om nog te zwijgen over de sfeervolle accomodaties voor ontbijt, lunch én afscheidsdrink.

Binnenkort volgt meer praktische informatie met inschrijvingsprijzen, startlocatie, keuzemenu’s enz…

 

Perigord :

Momenteel hebben er zich tien avonturiers ingeschreven voor de 5-daagse naar deze parel van de Franse gastronomie en een naar verluid duizelingwekkend mooi parcours. 

De tien dapperen die zich reeds inschreven kunnen we in ieder geval gerust stellen : DE RALLYE GAAT ZEKER DOOR Stoer

Voor wie nog twijfelt wordt het stilaan tijd om te beslissen.  De inschrijvingsperiode loopt binnenkort af, en daarna is het onherroepelijk te laat.  Organisator André Mouton moet binnenkort het definitieve aantal hotelkamers opgeven.

Een blik op het inschrijvingsformulier brengt ons o.a. langs volgende plaatjes :

A-_La_Roque-Gageac_on_the_Dordogne1.jpgsarlat.jpgimagesCA9O7T43.jpg


 

 

 

 

 

Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds inschrijven door het onderstaande inschrijvingsformulier te bezorgen aan André Mouton.

%d bloggers liken dit: