Zaterdag 13 Augustus : Oldtimer fly in

Beste vrienden,

De zomer staat voor de deur en de vakantie komt in zicht.  Voor iedereen tijd om de (eigen) batterijen terug op te laden. Stoer  Vooraleer jullie de zomerkalender volledig reserveren met bbq’s en andere aangename tijdverdrijven willen we jullie nog attent maken op een evenement waar je als oldtimer liefhebber volledig aan je trekken kan komen, nl : de Oldtimer Fly In in Schaffen.  De Fly in is een unieke combinatie van oude vliegtuigen en classic cars.   De club heeft zaterdag 13 augustus uitgekozen om met een (hopelijk) ruime delegatie af te zakken.  De toegang is gratis…… als je met de oldtimer komt.  Knipogen   Hou deze zaterdag dus vrij !  Je zal er geen spijt van hebben.  Ter info enkele sfeerbeelden van vorig jaar :

PICT0008.JPGPICT0011.JPGPICT0013.JPGPICT0105.JPGPICT0007.JPGPICT0018.JPG

%d bloggers liken dit: