Zaterdag 13 Augustus : Oldtimer fly in SCHAFFEN (Diest)

Beste vrienden,

Op zaterdag 13 augustus halen we onze old timers van stal en trekken we met de KBC Classic Car Club naar de “Old Timer Fly and Drive In” op het vliegveld van Schaffen (bij Diest).

De “Old Timer Fly and Drive In” is een jaarlijks terugkerende organisatie van de “Diestse Aero Club” waarop old timer vliegtuigen én old timer wagens welkom zijn. De combinatie van oude vliegtuigen en oude wagens is werkelijk schitterend en een lust voor het oog. Kom je met je old timer wagen, mag je trouwens gratis binnen.(zie ook http://flyin.dac.be) en de officiele “Flyer” : FLY IN_Flyer 2011.pdf

 

FLY IN_logo.jpg

 

 

Afspraak op zaterdag 13 augustus om 10u op de carpoolparking bij afrit 25 van de E314 (Herk De Stad, Halen, Diest). Kom je uit richting Leuven, dan vind je de carpoolparking als je aan het einde van de afrit op de rotonde rechtsaf gaat. Kom je uit richting Lummen, dan vind je de carpoolparking door aan het einde van de afrit op de rotonde linksaf te gaan onder de snelweg door en bij de volgende rotonde eventjes op je stappen terug te keren.

Breng je goed humeur en je picknick mee ! Wij bestellen alvast de zon.

Voor diegenen van onze leden die al over een rallyplaat beschikken, vergeet niet deze ook mee te brengen.

Om een idee te hebben wie er allemaal komt, vragen we je wel om in te schrijven via een simpel e-mailtje naar het welbekende adres KBCCCC@kbc.be.

Alvast tot dan ?

Met vriendelijke groeten,

Leo Verhoeven, Marc Kaptein, Danny Pauwels, Johan Ingels

Enkele sfeerbeelden van vorig jaar :

PICT0105.JPGIMG_6407.JPGIMG_6470.JPGPICT0129.JPGPICT0122.JPG

%d bloggers liken dit: