van Waterloo naar Wales

Enkele weken geleden bezochten we de Dream Collector.  Een wekelijkse afspraak op zondagvoormiddag waar oldtimer liefhebbers mekaar ontmoeten op de parking van de mediamarkt.  De opzet en bedoeling zijn even eenvoudig als uniek, nl.  je komt met je oldtimer om andere oldtimers te zien.  Sommigen komen eerder om gezien te worden maar dat kan de pret niet drukken, wel integendeel Knipogen

Hierbij enkele sfeerbeelden, meer foto’s zoals steeds te vinden onder de gekende rubriek “2012 in beeld”

DSCN3066.JPGDSCN3109.JPGDSCN3115.JPGDSCN3085.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast wensen we even de aandacht te vestigen op het feit dat er begin juli 15 dapperen naar Wales vertrekken om de volgende buitenlandse rit te rijden.  Deze brengt ons dit jaar naar Wales van zondag 8 tot donderdag 12 juli om ginder 3 ritten te rijden.  Jullie mogen na afloop zeker een verslag en fotoreportage verwachten.

 

the dragon rally.jpg

 

%d bloggers liken dit: