Oldtimer Fly In Schaffen : zaterdag 11 augustus

Beste vrienden,

Wegens het grote succes van vorig jaar trekken we op zaterdag 11 augustus met de KBC Classic Car Club opnieuw naar de “Old Timer Fly and Drive In” op het vliegveld van Schaffen (bij Diest).

De “Old Timer Fly and Drive In” is een jaarlijks terugkerende organisatie van de “Diestse Aero Club” waarop old timer vliegtuigen én old timer wagens welkom zijn. De combinatie van oude vliegtuigen en oude wagens is werkelijk schitterend en een lust voor het oog. Kom je met je old timer wagen, mag je trouwens gratis binnen.(zie ook http://flyin.dac.be/nl_index.html) en de officiele “Flyer” :

 

Fly_in_affiche_2012_thumb.png

Afspraak op zaterdag 11 augustus om 10u op de carpoolparking bij afrit 25 van de E314 (Herk De Stad, Halen, Diest).

Kom je uit richting Leuven, dan vind je de carpoolparking als je aan het einde van de afrit op de rotonde rechtsaf gaat. Kom je uit richting Lummen, dan vind je de carpoolparking door aan het einde van de afrit op de rotonde linksaf te gaan onder de snelweg door en bij de volgende rotonde eventjes op je stappen terug te keren.

Breng je goed humeur en je picknick mee, wij zorgen voor voldoende plaatsen en partytenten in geval van regen…. Lachen

picknick.jpg

Om een idee te hebben wie er allemaal komt, vragen we je wel om in te schrijven via een simpel e-mailtje naar het welbekende adres KBCCCC@kbc.be.

Alvast tot dan !

Met vriendelijke groeten,

Leo Verhoeven, Marc Kaptein, Danny Pauwels, Johan Ingels

Enkele sfeerbeelden van vorig jaar :

DSCN8843.JPGDSCN8784.JPGDSCN8801.JPGDSCN8837.JPG

%d bloggers liken dit: