Zondag 16 september : 4-de Dwars door Limburg

Beste vrienden,

Af en toe maken we via deze weg ook graag reclame voor activiteiten die niet door de KBC Classic Car Club worden ingericht, maar wel door één van haar leden.


Zo nodigt Albert Diels je uit voor zijn jaarlijkse rit “Dwars door Limburg” op zondag 16 september 2012. “Dwars door Limburg” stelt u dit jaar een rit voor van ca.100 km over landelijke wegen van Zuid-Limburg, dit tijdens het hoogseizoen van de appel- en perenpluk. Op onze route rijden we aan de hand van een gedetailleerd roadbook, opgesteld volgens “bolleke-pijl-systeem”, langs tal van mooie kastelen en hoeven. Als startplaats is gekozen voor het Provinciaal domein van Nieuwenhoven “t’Kelshof”, Hasseltsesteenweg te 3800 Sint Truiden Nieuwenhoven 1, alwaar je om 9u verwacht wordt.

 

Affiche DDLIV2012.jpg

Hoe inschrijven ?

Inschrijven kan tot 10 september door het bijgevoegde inschrijvingsformulier degelijk ingevuld te versturen naar albert.diels@telenet.be of via de post naar Albert Diels, Drie Gezustersstraat 19 te 3800 Sint Truiden. Je kan ook inschrijven via de websites
http://www.ovat.be of http://www.oldtimerweb.be. Uiteraard is de inschrijving pas geldig nadat je het inschrijvingsgeld hebt overgemaakt op rekening BE53 7353 1309 3453 – BIC : KREDBEBB op naam van Albert Diels.

Inschrijvingsformulier : DWARS DOOR LIMBURG 2012 inschrijvingsformulier.docx

Alvast tot dan ?

Met vriendelijke groeten,

Leo Verhoeven, Marc Kaptein, Danny Pauwels, Joris Huybens en Johan Ingels

 

 

%d bloggers liken dit: