Rondje Waals Brabant was super !

Beste vrienden,

Zondag verzamelden een 15 tal collega’s om ons actief seizoen in shoonheid af te sluiten.  En of het schoon was : de zon was volop van de partij, de startlocatie was origineel en goed gekozen, de lokale dranken waren fris gekoeld, en de pick-nick was weer een voltreffer.  

Na de gezellige lunch moest het feest nog beginnen. Het roadbook voerde ons over onbekende, rustige en heel landelijke wegen over Ittre, Ronquires, Clabecq, enz… om ons uiteindelijk naar Vilers la Ville te brengen voor de traditionele slotdrink.  Hierbij reeds enkele foto’s, meer zoals steeds meer te vinden in de gekende fotogallerij in de linkerkolom “2012 in beeld”.  Met dank aan onze huisfotografen Tessa & Marc Knipogen

20121007_27.JPGDSCN6877.JPGDSCN6883.JPGDSCN6912.JPG

%d bloggers liken dit: