Zondag 19 mei : Lenterit “pays des colinnes” : vroeg inschrijven loont !

Beste Oldtimer Liefhebbers,

Nu de sneeuw eindelijk is verdwenen, wordt het hoog tijd om onze wagens van stal te halen.

Ons lid Luc Buysschaert heeft voor ons een schitterende route uitgestippeld die ons van de Vlaamse Ardennen naar de regio van de ‘Pays des Collines’ voert. De gehele tocht is zo’n 140 km, maar met vele lange stukken. Uw bestuur kan getuigen dat het echt een schitterende weg is.

Het vertrek is gepland op 19 mei tussen 9u30 en 10u op de Markt te Waregem. We spreken af aan en in Tearoom Cappuccino, Markt 4 te Waregem.

Opgelet: op vraag van enkele clubleden, is er ditmaal geen ontbijt voorzien. Hierdoor wordt het prijskaartje voor de deelnemers onder controle gehouden en mag je op deze zondagmorgen iets langer in bed blijven liggen.

Inschrijven kan vanaf nu door een mailtje te sturen naar het bekende mailadres “KBCCCC@KBC.BE” én door betaling op het rekeningnummer van de KBC Classic Car Club, “BE63 7390 1017 6008”. Prijs voor personeelsleden van KBC en dochterondernemingen 15 euro, voor partners en gasten 25 euro, kinderen tot 12 jaar 15 euro.

Opgelet: schrijf je in vóór zondag 28 april, dan krijg je nog 5 euro per persoon korting (dus respectievelijk 10 euro voor leden, 20 euro voor gasten en partners en 10 euro voor kinderen) !

De inschrijvingen worden definitief afgesloten op woensdag 8 mei.

Clubleden die op 19 mei deelnemen en die in 2012 een gepersonaliseerde polo van de club besteld hebben en deze nog niet in ontvangst hebben genomen, worden verzocht dit te melden aan het bestuur. Wij zorgen er voor dat je je gepersonaliseerde polo die zondag in ontvangst kunt nemen.

Alvast tot dan ? We duimen nu al voor prachtig lenteweer !

Hierbij enkele voorsmaakjes van het uitgelezen parcours :

DSCN8072.JPGDSCN8098.JPGDSCN8114.JPGDSCN8099.JPG

 

%d bloggers liken dit: