KBCCCC goes international : een mooie terug- én vooruitblik !

Beste vrienden,

Een maandje geleden trokken we met 12 wagens naar de Périgord.  Naast de verschillende fotoreeksen in de gekende linkerkolom kunnen we jullie nu ook een mooi reisverslag aanbieden van deze onvergetelijke buitenlansde reis.  “Old-timer” van het eerste uur Guy en z’n echtgenote Francoise publiceerden een mooi reisverslag op de CBC personeelssite. 

compte rendu rallye.pdf

 

DSCN2135.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het zal bij de deelnemers zeker opnieuw mooie herinneringen oproepen.  Voor de afwezigen vormt het hopelijk een extra motivatie om er zeker bij te zijn bij onze volgende buitenlandse trip in 2014 die steeds meer vaste vorm krijgt : nl. 3 dagen Champagne  !!! Lachen

Als uitsmijter kunnen we zelfs nu reeds de exacte planning opgeven voor de volgende buitenlandse rit naar de Champagne nl. : 11 – 12 en 13 juli 2014

Veel vroeger kunnen we de volgende buitenlandse rit niet meer aankondigen… Knipogen

Het bestuur werkt momenteel nog aan de organisatie van de winteractiviteit.  

Voorlopig ligt zaterdag 14 december in Pole position.  Hou indien mogelijk deze datum al vrij voor alweer een exclusief bezoek aan één van de toonaangevende bedrijven in ons zo geliefde old-timer wereldje. 

Wordt weldra vervolgd.

 

%d bloggers liken dit: