Champagne Rally : de sprankelende foto’s zijn er al

Beste vrienden,

Donderdagavond 10 juli begon voor sommigen reeds onze langverwachte driedaagse naar “De Champagne”.  Vrijdag 11 juli startten uiteindelijk 21 wagens richting Champagne.  De weergoden waren niet in topvorm, ze schonken overwegend uit een zwaarbewolkt, doch overwegend droog (!) vaatje.

Onze bestuurders en de wagens lieten het niet aan hun hartje komen.  Een Engelse benzinepomp en een Duitse automaat hadden er al vrij vlug geen zin meer in, maar dat kon onze vastberaden deelnemers niet uit hun lood slaan zodat iedereen toch tijdig de eindbestemming bereikte.

Daarna was het puur genieten van de Champagnestreek met zijn kronkelende wegen, de wijngaarden die de heuvels tooien met een gestreept groen gewaad, de uitgestrekte bossen en de overvloedige sprankelende bubbels.

Wij wensen de organisators André-Marie & Irene van harte te feliciteren en te bedanken voor de vlekkeloze organisatie en het alweer uitgelezen uitgestippelde parcours.

Hierbij reeds enkele sfeerbeelden, veel meer foto’s te vinden in de gekende Linkerkolom Knipogen

 

DSCN7899.JPGccc 152.JPGccc 296.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN7574.JPG 

 

 

 

 

 

 

 

Als uitsmijter bezorgden Marc & Bea nog de foto’s van de Champagne rally van 2003.  En om het dan even met Marc’s woorden te zeggen : de wagens hebben de tand des tijds soms beter doorstaan dan hun eigenaars.

Een absolute aanrader Lachen

P1010013.JPGP1010014.JPG

 

   

 

Eén gedachte over “Champagne Rally : de sprankelende foto’s zijn er al”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: