Zondag 28 september : Saeftinghe-route, schrijf je nog snel in !

Hallo classic car-vrienden,

Voor die leden die nog niet de kans hebben gehad om zich in te schrijven voor onze nazomerrit, even het geheugen opfrissen.

Na een goed gevuld voorjaars- en zomerprogramma, stelt het bestuur van de “KBC Classic Car Club” met trots haar nazomerrit voor :  de Saeftinghe-route.

Jawel, op zondag 28 september 2014 halen we onze trouwe classic cars uit de stalling en rijden we door het mooie Oost- en Zeeuwsch-Vlaanderen.

Starten doen we om 10u op de parking tegenover restaurant Renard, Dendermondesteenweg 19 te Lochristi.  Rond 12u hopen we onder een stralende hemel te picknicken in de Groenstraat in de buurt van Hulst.  Hierna flaneren we nog door het mooie Zeeuwsche landschap langs het Verdronken Land van Saeftinghe om opnieuw in Oost-Vlaanderen te eindigen in Destelbergen, niet zover van ons beginpunt.

 

Praktisch ?

Datum :  zondag 28 september 2014

Vertrek :  10u

Vertekplaats : 

  • parking tegenover restaurant Renard
  • Dendermondesteenweg 19 te Lochristi.

Niet vergeten :  Pistolets, sandwiches, slaatjes, vegetarische hap of andere picknick-toestanden.  Vergeet zeker ook niet om (klap-) stoeltjes mee te brengen.  Twee bestuursleden brengen alvast ook een klein feesttentje mee tegen de zon Stoer

En wat kost het ?  Niets !  Althans toch niet buiten de kost van je picknick en je benzine.

 

Inschrijven ?

Inschrijven doe je door ten laatste op vrijdag 19 september een mailtje te sturen naar het bekende adres kbcccc@kbc.be.  Dan weten wij hoeveel roadbooks we moeten voorzien.

 

KBCCCC_rallyplaat_20140928.jpg

 

 

Eén gedachte over “Zondag 28 september : Saeftinghe-route, schrijf je nog snel in !”

  1. Graag hadden we ons ingeschreven voor deze nazomerrit. Had dit reeds gedaan via email op 12/9 maar wil toch zeker zijn.
    Johan & Nicole CRIEL

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: