KBC Classic Car Club: buitenlandse reis 2015 Hampshire

Beste vrienden,

De kerstvakantie en de eindejaarsfeesten naderen met rasse schreden.  De hoogste tijd dus om al eens aan de zomervakantie voor 2015 te denken.

De KBC Classic Car Club heeft voor jullie een reis in petto naar het mooie Hampshire in Engeland.  Jawel, na eerdere buitenlandse reizen met onze classic cars naar Luxemburg, Normandië, Wales, de Perigord en dit jaar nog naar de champagnestreek, steken we opnieuw het kanaal over.  De reis gaat door van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli 2015.

rallyplaat.jpg

Alle nodige informatie over deze reis vind je in bijlage : KBCCCC_hampshire_uitnodiging.pdf

Ben je geïnteresseerd om opnieuw onder vrienden een memorabele buitenlandse reis met je classic car mee te maken?  Vul dan zo snel mogelijk het inschrijvingsformulier in en verstuur het via e-mail naar kaptein@telenet.be<mailto:kaptein@telenet.be>. KBCCCC_hampshire_inschrijving.xlsx

Schrijf ook het voorschot over op rekening BE08 7380 4221 3513 op naam van KBC Classic Car Club.  De plaatsen zijn immers beperkt.  Wie eerst komt, eerst maalt!

Het bestuur van de KBC Classic Car Club wil ook van deze gelegenheid gebruik maken om jullie alvast prettige feestdagen te wensen.  Binnenkort ontvangen jullie van ons trouwens nog een mailtje waarin we al een tip van de sluier lichten over ons programma van 2015.

wensen_20150100_002_KBCCCC2015.jpg

Met vriendelijke groeten,
Leo, Marc, Danny, Joris.

%d bloggers liken dit: