Dit was 2014 en zo wordt 2015

Beste vrienden,

Alweer een boeiend jaar achter de rug voor onze personeelsclub, de “KBC Classic Car Club”.  We trokken naar de Porsche thematentoonstelling in Autoworld, we proefden van de pure Kempen, we bezochten een handelaar in exclusieve en old timerwagens in Overijse, we verkenden de streek rond Ooidonk, we reden in de buurt van Diksmuide, we genoten van bubbels en de mooie wegen in de Champagnestreek, we keken onze ogen uit in de D’Ieteren Gallery, een aantal leden reden voor het goede doel mee in de Centomiglia en we sloten het jaar af met een zonnige picknick op de Saeftinghe-route.  Als dat geen welgevuld programma was? 

We hebben dit boeiende jaar “samengeplakt” in twee collages. 

leden_fin.jpg

 

Ook 2015 kondigt zich aan als een boeiend classic carjaar.  Alvast een voorsmaakje? 

Voor de poetsenthousiastelingen heeft Dirk voor ons op 28 februari een opleiding bij Meguiar’s in Sint Katelijne Waver geregeld (http://www.meguiars.be). 

André-Marie laat ons mooie stukjes Condroz kennen tijdens de lenterit op 10 mei

Marc en Joris schotelen ons dan weer van 6 tot 10 juli een prachtig stukje Engeland voor, meer bepaald Hampshire

Op 15 augustus gaan we na een paar jaar afwezigheid nog eens langs op de Old Timer Fly and Drive In van Schaffen (http://flyin.dac.be). 

Een dagje later reeds, 16 augustus, tonen een aantal leden opnieuw dat hun hart op de goede plaats zit door mee te rijden voor het goede doel in de Centomiglia (http://www.centomiglia.be). 

En Herman en Lea toveren het mooiste van de streek rond Leuven uit hun hoge hoed voor de nazomerrit op 4 oktober.  Haal je spiksplinternieuwe agenda maar boven en blokkeer alvast deze data.

 

Dus is het de hoogste tijd om jullie bij deze jaarovergang alvast een prettig, gelukkig en vooral gezond nieuw jaar toe te wensen.  En natuurlijk veel plezier met jullie wagens.  We kijken er al naar uit om jullie, zoals steeds, te mogen verwelkomen op onze activiteiten.  En heb je zelf een voorstel of voel je je zelf geroepen om iets te organiseren, aarzel dan niet om ons te contacteren op het bekende adres kbcccc@kbc.be of rechtstreeks bij de bestuursleden.  

Met vriendelijke groeten,

Leo, Marc, Danny, Joris.

Naamloos.jpg

%d bloggers liken dit: