Zomerkalender

Beste Vrienden,

Wat staat er nog op het programma van de KBC Classic Car Club?  Welke data mag je al blokkeren in je agenda?  We hebben volgende activiteiten voor jullie uit de mouwen geschud:

 

06-10/07/2015 – The Hants-tour

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli trekken we onder impuls van bestuursleden Marc en Joris over het kanaal naar Hampshire.  16 Deelnemende wagens met 34 volwassenen en 2 kinderen verkennen de ruime streek rond Romsey en het eiland Wight in drie mooie ritten en twee bezoeken.  Alles is geboekt en betaald, dus inschrijven kan spijtig genoeg niet meer.  Het aftellen is al een tijdje bezig:  nog twee weken!

 

20150425_002_marcmartine.jpg

 

 

15/08/2015 – Old Timer Fly & Drive In Schaffen

 

Op zaterdag 15 augustus gaan we op initiatief van bestuurslid Danny na een paar jaar afwezigheid nog eens langs op de Old Timer Fly and Drive In van Schaffen (http://flyin.dac.be).  Fotoreportages van onze vorige bezoeken aan dit prachtige evenement kan je nog steeds terugvinden in de gekende Linkerkolom “2011 & 2012 in beeld” en bij de fotoalbums op onze facebookpagina.

Het juiste tijdstip en de plaats van samenkomst worden eind juli nog meegedeeld. 

 

16/08/2015 – Centomiglia

 

Op zondag 16 augustus laten we opnieuw zien dat ons hart op de goede plaats zit door mee te rijden voor het goede doel in de “Centomiglia”.  Een hoogmis voor de liefhebber van old timers én exclusieve wagens (Ferrari, Lamborgini, McLaren, Aston Martin, Porsche, …)!  Dit jaar gaat de rit richting Luik, waarna hij traditiegetrouw eindigt op de markt van Tessenderlo.  Het vertrek is, alweer traditiegetrouw, op de parking van KBC Hoofdkantoor aan de Brusselsesteenweg 100 te Leuven.

Net zoals vorig jaar hebben opnieuw al een vijftal leden van de KBC Classic Car Club zich voor deze editie ingeschreven.  Ook zin om met je klassieker mee te rijden?  Inschrijven kan nog tot eind juli op de site van Centomiglia (http://www.centomiglia.be).

Fotoreportages van onze vorige deelnames aan dit prachtige evenement kan je nog steeds terugvinden op in de Linkerkolom “2013 en 2014 in beeld” en bij de fotoalbums op onze facebookpagina.

Opgelet:  de Centomiglia is geen organisatie van de KBC Classic Car Club!

 

DSCN0650.JPG

30/08/2015 – Verrassingsrit

 

Dit is nieuw op onze agenda!  Bestuurslid Danny heeft het organiseren dit jaar helemaal te pakken en organiseert zondag 30 augustus een verrassingsrit van een kleine 100 km.  Ook hierover hoor je eind juli meer.  Wij kijken er al naar uit!

 

04/10/2014 – Hageland en Haspengouw

 

Herman en Lea laten ons op zondag 4 oktober kennismaken met het Hageland en Haspengouw.  Misschien een tipje van de sluier?  Waarom niet?  Je zal merken dat Abdijen en klassieke wagens prima samengaan.  😉

Meer nieuws over deze rit krijg je op het einde van de maand augustus.  Ben jij net zo benieuwd als wij?

 

Tot slot…

Dan rest ons nog enkel om jullie een welverdiende ”grote vakantie” te wensen.  Geniet van de rust, de ongetwijfeld mooie dagen, en uiteraard je prachtige old timer(s)!Stoer

%d bloggers liken dit: