Zondag 4 oktober : Herfstrit Hageland & Haspengouw

Beste vrienden,

De zomer van 2015 loopt stilaan op zijn laatste (flink gebruinde) benen dus hoogtijd om onze traditionele Herfstrit voor te stellen : op zondag 4 oktober verwachten we je voor de “nazomerrit” door het mooie Hageland & Haspengouw.  Organisatoren Herman en Lea Moeys-Verboven hebben voor die dag het volgende programma samengesteld:

  • Afspraak:  Zondag 4 oktober om 08u45 op de parking van de Abdij Van Park in Heverlee. 
  • Adres:  Abdij Van Park, Heverlee
  • Mocht het adres niet op je gps staan, de inrit naar de abdij is gelegen tussen de spoorbrug en huisnummer 71 op de Geldenaaksebaan in Heverlee.  De abdij ligt trouwens vlakbij de ring van Leuven en uitrit “23-Haasrode” van de E40-snelweg.  Kleine tip:  de Geldenaaksebaan is in de buurt van de Abdij over een heel stuk zone 30 en er wordt regelmatig geflitst!
  • Ontbijt:  Om 09u in Brasserie Abdijmolen, Abdij Van Park 4 te Heverlee (http://www.lodge-hotels.be/lodge/brasabdijindex.jsp).  We worden er getrakteerd op een miniontbijt (koffie/thee, sinaasappelsap, 2 mini-ontbijtkoekjes p/p)
  • Vertrek:  Bij vertrek om 09u30 is er onderweg nog tijd voor een korte terrasstop.
  • Middag:  Om 12u30 worden we in de Haspengouw verwacht voor een warme maaltijd (soep, hoofdgerecht en nagerecht, incl. water en koffie/thee).  De plaats van afspraak houden we uiteraard nog even geheim.
  • Vertrek:  Voor de namiddagrit trachten we rond 14u30 te starten.
  • Afscheid:  De afscheidsdrink plannen we rond 17u.  En ook deze plaats blijft nog even een verrassing.

Wat kost het?

Voor dit prachtige aanbod van Herman en Lea betaal je 30,50 euro.  De leden van de KBC Classic Car Club krijgen hierop een korting van 15 euro en betalen dus maar 15,50 euro.  Kinderen jonger dan 12 betalen 18 euro.

Hoe inschrijven?

Inschrijven doe je vóór 26 september door een mailtje te sturen naar het gekende mailadres KBCCCC@KBC.BE met vermelding van het aantal en soort deelnemers (leden/niet-leden/kinderen jonger dan 12) én door dadelijk het juiste bedrag over te schrijven op de zichtrekening van de KBC Classic Car Club “BE63 7390 1017 6008”.

Tot 4 oktober !  We duimen voor lekker weer!

Met vriendelijke groeten,

Leo, Marc, Danny, Joris.

 !cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

 !cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

 

%d bloggers liken dit: