De nazomerrit Hageland & Haspengouw was top !

Hallo vrienden,

“Wow”!  Dat was het woord dat ons te binnen schoot nadat we de nazomerrit “Hageland & Haspengouw” van de KBC Classic Car Club gereden hadden.  Een schitterend mooie rit door Vlaams- en Waals-Brabant en Limburg, een perfecte organisatie van Herman en Lea én het ultieme roadbook waardoor we haast niet konden verkeerd rijden:  wat wil je nog meer?  Ja natuurlijk een zonnetje, en ook dat was traditiegetrouw van de partij!  En ook het leuke gezelschap!

Wij hadden alleszins een hele fijne dag in jullie bijzijn en wij hopen hetzelfde van jullie.  Geniet alvast van enkele foto’s, meer foto’s zoals gewoonlijk in de bekende “linkerkolom”.

DSC_0012.JPGDSC_0025.JPGDSC_0076.JPGDSC_0126.JPGDSC_0175.JPGDSC_0217.JPGDSC_0254.JPG

DSC_0418.JPG 

 

%d bloggers liken dit: