zaterdag 19 maart : bedrijfsbezoek “Arie-Jean bvba” in Waarscoot

Beste vrienden,

Ons bezoek aan museum Autoworld in Brussel voor de tijdelijke tentoonstelling “Italian Car Passion”, was alweer een voltreffer.  De deelnemers hebben zich volop kunnen vergapen aan de pracht en praal van het Italiaanse autodesign.  

Maar de tijd gaat snel, dus zijn we alweer toe aan de volgende activiteit van de KBC Classic Car Club:

Zaterdag 19/03/2016 – bedrijfsbezoek Arie-Jean bvba

Op zaterdag 19 maart 2016 bezoeken we om 10u “Arie-Jean” (Adres:  Priorijstraat 20 te Waarschoot, http://www.arie-jean.com/nl )  Als winteractiviteit kan dit tellen:  ons lid Yves Huyghebaert tovert voor ons zomaar een bezoek aan een restaurateur van oude wagens uit zijn hoge hoed.  De techneuten onder ons kunnen zich al opwarmen.  Indien het weer het toelaat, dé ideale gelegenheid om onze klassiekers nog eens van stal te halen.

arie-jean.jpg

Na het bedrijfsbezoek is traditiegetrouw ook tijd voorzien om een hapje te eten in het gezelschap van onze gids.  Dat gaat door in “De Boshoeve” (Adres:  Ledestraat 64 te Lembeke, http://www.restaurant-deboshoeve.be ).

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar het gekende mailadres van de KBC Classic Car Club KBCCCC@KBC.BE.  We verwachten je inschrijving ten laatste op vrijdag 11 maart.  Laat in je mailtje ook weten of we voor jou een plaats moeten voorzien in het restaurant.

Opgelet:  Om praktische redenen wordt het bezoek beperkt tot 25 personen.  Zin om mee te gaan?  Wees er dan snel bij!

 

Andere activiteiten georganiseerd door de KBC Classic Car Club in 2016

 

24 april 2016:  Lenterit door het Meetjesland en Zeeuwsch-Vlaanderen.  Ons lid Benjamin Blomme en zijn echtgenote vergasten ons op het mooiste uit hun streek, het Meetjesland.  En na de middag springen we nog even over de grens naar onze Zeeuwsche buren.  Eind maart hoor je meer hierover.

20 augustus 2016:  Old Timer Fly In van Zoersel.  Dit jaar gaan we eens niet naar Schaffen, maar als afwisseling parkeren we onze klassiekers op het vliegveld van Zoersel (http://www.ebzr.be/FlyIn/Bezoekersinfo.aspx) en genieten we daar van alle vliegende en rijdende pracht en praal en misschien zelfs een gezellige picknick.

September/oktober:  Nazomerrit door de Vlaamse Ardennen (datum nog niet vastgelegd).  Ons lid Carla Van Impe en haar echtgenoot staan werkelijk te trappelen om ons de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen te tonen.

 

 

Activiteiten georganiseerd door leden van de KBC Classic Car Club in 2016

 

15 mei 2016:  Toer en retro 6 uren van Leuven.  Naast een regelmatigheidsrit, organiseert ons lid Wilfried Leys die dag ook traditiegetrouw zijn rit voor old timers in en om Leuven.  Voor alle duidelijkheid, dit is geen organisatie van de KBC Classic Car Club, maar zoals steeds zijn leden van onze club van harte welkom.  Meer info wilfried.leys@telenet.be of http://www.ocmb.be.

31 juli 2016:  Middelkerke-Rattevalle.  Ons lid Marc Dombrecht organiseert een rit voor “De Oldies Car Club” (http://www.theoldiescarclub.be).  Dit is geen organisatie van de KBC Classic Car Club, maar onze leden zijn natuurlijk van harte welkom.  Het vertrek is voorzien om 13u30 aan Vaartdijk-Noord 64 te Slijpe (Middelkerke).  Voor de democratische prijs van 27 euro, krijg je een rit richting Kemmelberg om nadien terug te eindigen in Westende voor een heerlijke maaltijd.  Alle inlichtingen op http://triumph-stag.eu/, waar je je ook kan inschrijven.

21 augustus 2016:  Centomiglia.  Een aantal leden van de KBC Classic Car Club nemen traditiegetrouw deel aan deze door KBC gesponsorde rit van Kiwanis Alchemia Tessenderlo met vertrek in Herk-de-Stad.  Dit is geen organisatie van de KBC Classic Car Club, maar zoals steeds zijn leden van onze club die het hart op de juiste plaats hebben, op deze altijd mooie rit voor old timers en exclusieve sportwagens van harte welkom (http://www.centomiglia.be).

21 augustus 2016:  2e Rallye du Fonds Jacques Goor.  Ons lid André-Marie Mouton, ook voorzitter van de CBC Classic Car Club, is medeorganisator van deze old timerrit voor het goede doel.  De rit gaat door in de regio Namur en staat open voor alle old timers.  Alle inlichtingen andremariemouton@hotmail.com.  Ook dit is dus geen organisatie van de KBC Classic Car Club, maar zoals steeds zijn leden van onze club die het hart op de juiste plaats hebben en voor het goede doel willen meerijden, op deze rit van harte welkom.

 

Tot 19 maart?

 

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

 

Eén gedachte over “zaterdag 19 maart : bedrijfsbezoek “Arie-Jean bvba” in Waarscoot”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: