Haspengouwrit 12 juni

Beste Vrienden,

Joris bezorgde mooie foto’s van de rit die enkele clubleden op zondag 12 juni door Haspengouw leidde.  Volgens de foto’s een geslaagde en zonnige uitstap, een hele belevenis in de zomer van 2016.  Meer foto’s in de linkerkolom.

 

IMG_4613.JPGIMG_4623.JPGIMG_4571.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast nog even melden dat we volgende week met 21 (!) wagens in Saulieu verwacht worden voor onze jaarlijkse internationale rit die dit jaar door Eugene en Diane georganiseerd wordt en ons de mooiste plekjes van de Morvan zal tonen.

Op 20 augustus gaan we als club voor de eerste mail naar de Oldtimer fly-in te Zoersel.  Meer info volgt nog maar je kan al eens piepen achter volgende link : http://www.ebzr.be/FlyIn/ClassicCars.aspx

fly-in_DSC_0392_1.jpg

%d bloggers liken dit: