HERINNERING uitnodiging Old Timer Fly In Oostmalle 20/08/2016

Op zaterdag 20 augustus parkeren we onze klassiekers gezellig samen op het vliegveld van Oostmalle (http://www.ebzr.be/FlyIn/Bezoekersinfo.aspx).  Daar zullen we genieten van alle vliegende en rijdende pracht en praal én van een leuke en lekkere picknick tijdens de Old Timer Fly In.

 Opgelet:  nieuwe plaats van afspraak!

Wegens voorziene wegenwerken aan afrit 21 van de E34, kiezen we voor een andere verzamelplaats. 

Afspraak om 09u30 op de P+R-parking aan afrit “20 – Zoersel” van de E34. 

Deze parking is gelegen aan de Rodendijk in Zoersel en bereikbaar via de rotonde aan het einde van de afrit komende van Turnhout.  Kom je echter uit richting Antwerpen, rij dan op het einde van de afrit op de rotonde rechts richting Zoersel.  Bij de volgende rotonde rotonde vind je dan de inrit naar de P+R-parking.

Van daaruit rijden we onder aanvoering van onze locale vertegenwoordigers Anne en Willy gezamelijk over de N14 via Zoersel en Oostmalle naar de N153.  Daar is in Oostmalle de ingang van het vliegveld gelegen aan “Heihuizen”. 

 

fly-in_DSC_0392_1.jpg

Breng je kampeerstoeltjes en eventueel een tafeltje mee én je lekkerste picknick. 

Inschrijven?  Inschrijven kan nog tot 15 augustus via mail op het gekende mailadres KBCCCC@KBC.BE.   Laat dan even ook  je mobiele nummer weten.  Altijd makkelijk om je te kunnen contacteren mocht je wat later zijn of mocht er een wijziging in het programma optreden.

Onze contactgegevens:

Clubadres – KBCCCC@KBC.BE

 

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

 

De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

 

%d bloggers liken dit: