uitnodiging Vlaamse Ardennen-rit Oudenaarde : zondag 9 oktober

Beste vrienden,

De zomermaanden zijn alweer voorbij, maar het mooie weer duidelijk nog niet.  Dringend tijd om onze prachtige klassiekers nog eens de ruimte te geven en je in te schrijven voor onze nazomerrit op zondag 9 oktober in Oudenaarde!

Vlaamse Ardennen-rit – zondag 9 oktober 2016

Op zondag 9 oktober verwachten Carla en Pascal ons in Oudenaarde voor een werkelijk schitterende rit door de mooie Vlaamse Ardennen.  Ze hebben voor ons een prachtig parcours uitgezocht langs rustige wegen, inclusief de Koppenberg.  Grijp je kans om je klassieker nog eens buiten te halen op een ongetwijfeld mooie warme nazomerdag en rij met ons mee.

 DSC_1191.JPGDSC_1206.JPG

 

 

 

 

 

 

Plaats van afspraak en parking?

Op zondag 9 oktober om 9u ben je welkom in Hotel-restaurant Steenhuyse, markt 37 te Oudenaarde, voor een klein maar lekker ontbijt.  Maar opgelet, door de voortschrijdende werken op de markt van Oudenaarde, kan je daar op dit ogenblik niet of niet goed parkeren.  We parkeren onze bolides dan ook op de grote parking aan de straat “De Ham, een zijstraat van Smallendam.  Ook de routebeschrijving zal deze parking als vertrekpunt gebruiken.  Als je ter plaatse niet bekend bent, kan je in je gps misschien “De Ham 14 te Oudenaarde” gebruiken, het adres van hotel Leopold naast de parking.  Om bij hotel Steenhuyse te komen, steek je dan Smallendam over en wandel je via het voetweggetje na 200m de markt op, waarna het hotel gelijk vooraan aan je rechtzijde ligt, naast de kerk.

Om 09u45 starten we dan de motoren voor onze verkenning van de Vlaamse Ardennen.

Hoe inschrijven en wat kost het?

Inschrijven doe je vóór 30 september door een mailtje te sturen naar het gekende clubadres KBCCCC@KBC.BE.  Vermeldt in je bericht hoeveel leden en niet-leden deelnemen én of je ’s middags kiest voor een lekker stuk vis of vlees.

Leden van de KBC Classic Car Club betalen voor deze uitstap 20 euroNiet-leden/partners/echtgenoten/… betalen voor dit alles 35 euro over per deelnemer.  Kinderen jonger dan 12 betalen eveneens 20 euro.

 

%d bloggers liken dit: