UITNODIGING zomerrit Bekkerzeel

Beste vrienden,

Na ons door de deelnemers fel gesmaakte bezoek aan Autoworld in Brussel voor de thematentoonstelling “70 Jaar Ferrari”, de afwezigen hadden uiteraard alweer ongelijk, is het terug tijd om onze klassiekers uit hun vakantieslaap te halen.  En dit is dan ook dé ideale gelegenheid:  een wat kortere zondagnamiddagrit door de groene Vlaamse Rand rond Brussel.

 

Zondag 27 augustus 2017:  zomerrit Bekkerzeel

Twee jaar is het inmiddels geleden dat de KBC Classic Car Club onder impuls van Danny & Rita Pauwels en Rudy & Bernadette De Kerf haar opwachting maakte in Bekkerzeel.  De foto’s van die passage kan je nog terugvinden op onze blog http://kbcclassiccarclub.skynetblogs.be.  Ook dit jaar vereren we Bekkerzeel met een bezoek én verkennen we de ruime omgeving met een namiddagrit van ongeveer 75 km door de groene Vlaamse Rand rond Brussel.

KBCCCC_affiche_20170827.jpg

Waar en wanneer?

Zondag 27 augustus 2017 verwachten we je tussen 13u30 en 14u in Bekkerzeel (Asse) bij de kermistent aan Kleistraat 6.  Voor de old timers wordt parking vrijgehouden.

Wat kost het?

5 euro per deelnemende wagen, zoals gebruikelijk bij inschrijving te betalen op de bankrekening van de KBC Classic Car Club “BE63 7390 1017 6008”.  

Hoe inschrijven?

Stuur een mailtje naar kbcccc@kbc.be met het aantal (niet-) leden én betaal 5 euro per deelnemende wagen op de bankrekening van de KBC Classic Car Club “BE63 7390 1017 6008”.  Inschrijven kan tot en met vrijdag 18 augustus.

Opgelet:  blijf je na afloop van de rit, einde verwacht rond 17 à 18u, nog mee een klein hapje eten in brasserie De Oorzaak in AsseVermeld dit dan ook in je mail!

Verdere mogelijkheden?

Helemaal geen zin om te koken die zondag?  Vanaf 12u30 kan je bij de kermistent in Bekkerzeel al aanschuiven voor een barbecue “à volonté” voor 18 euro per persoon.  Dit hoef je niet in je inschrijvingsmail te vermelden.  Bij aanmelding ter plaatse voor de barbecue, wel even vermelden dat je van de KBC Classic Car Club bent, want dan krijg je van de organisatie nog gratis drankbonnetjes.

Voor alle duidelijkheid:  de kermis en bijhorende barbecue van Bekkerzeel Herleeft, zijn geen organisatie van de KBC Classic Car Club.

Jij komt toch ook?

IMG_0076.JPG

 

Zaterdag 19 augustus 2017:  Old Timer Fly & Drive In Malle

 

Het bezoek van de KBC Classic Car Club aan de Old Timer Fly & Drive In van Malle op zaterdag 19 augustus, gaat niet door.  Door verschillende activiteiten van de KBC Classic Car Club zo kort na mekaar, bleek er wat minder belangstelling te zijn voor dit evenement en konden verschillende leden zich niet vrijmaken.  Maar laat dit jou niet tegenhouden om op individuele basis langs te gaan, mocht je daar tijd en zin in hebben.  Meer info op http://www.ebzr.be/FlyIn/Oldtimerevent2017.aspx

 

Volgende activiteiten van de KBC Classic Car Club

Kijk zeker eens op de activiteitenkalender in de linkerkolom, want er staat héél wat op stapel.  Ook onze leden op zich laten zich niet onbetuigd met activiteiten binnen hun eigen cluborganisatie.  Hou de dagen al maar vrij in je agenda!

Carsandbikes_fiftyone.jpg

  

Graag tot binnenkort smile

Danny, Marc, Joris & Guido

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

Classic Car Addicts since 2000.

  

De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

 

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

  

Bezoek ons ook op Facebook

%d bloggers liken dit: