Uitnodiging Haspengouw 17 september

Beste vrienden,

De uitnodigingen van de KBC Classic Car Club volgen mekaar in dit 17e clubjaar opnieuw in snel tempo op.   Zondag reden we de korte Bekkerzeel zomerrit, zie voor meer foto’s in de linkerkolom.

DSC_4382.JPGDSC_4396.JPGIMG_1769.JPGIMG_1791.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu nodigen Leo en Lieve Digneffe je al uit voor de nazomerrit van 17 september door het prachtige Haspengouw.

Zondag 17 september 2017 – Haspengouw op z’n mooist

Leo en Lieve Digneffe laten ons niet enkel kennismaken met de allermooiste plekjes uit hun streek en ruime omgeving, maar ze hebben ook een prachtig dagprogramma in mekaar gebokst.

 

KBCCCC_affiche_20170917.jpg

Hoe ziet het verloop van de dag eruit?

’s Ochtends vergasten we je op een ontbijt in het Karrehof (http://www.karrehof.be) in Batsheers, bij de trouwe deelnemers van de activiteiten van de KBC Classic Car Club zeker al bekend.

In de loop van de ochtend houden we halt aan een kasteel voor een aperitief.  Gelieve naar eigen smaak zelf een (aperitief-) drankje mee te brengen. Ter info, de eigenaars van het kasteel stellen, op vraag van Leo en Lieve, speciaal voor de KBC Classic Car Club hun domein ter beschikking.

’s Middags houden we een stop bij de Nollekenswinning (http://www.nollekens-winning.be) in Schalkhoven, waar je een hapje kan eten (croque, spaghetti, …) en iets drinken, of je eigen lunchpakket gebruiken indien je ter plaatse drank afneemt.

We eindigen de dag opnieuw waar we begonnen zijn, in het Karrehof in Batsheers, voor een afsluitende maaltijd. 

Waar en wanneer?

Je wordt verwacht op zondag 17 september om 08u30 in het Karrehof (Batsheersstraat 35 te Heers) voor het ontbijt.

Wat kost het?

Leden van de KBC Classic Car Club: 25 euro;

Niet-Leden/partners/gasten:  40 euro;

Kinderen tot en met 12:  25 euro.

In deze prijzen zijn het ontbijtbuffet met koffie/thee en de afsluitende maaltijd met koffie/thee inbegrepen.  Niet inbegrepen in de prijs is uiteraard wat je zelf meebrengt voor de aperitief, maar ook niet de dranken bij de afsluitende maaltijd in het Karrehof en wat je ’s middags drinkt en/of eet in de Nollekenswinning.

Hoe inschrijven?

Stuur een e-mail naar het gekende adres kbcccc@kbc.be met vermelding van het aantal deelnemende leden en niet-leden/partners/gasten/kinderen.

Betaal ook dadelijk bij inschrijving het juiste bedrag op de bankrekening van de KBC Classic Car Club BE63 7390 1017 6008

Doe dit alles ten laatste op donderdag 7 september

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

Classic Car addicts since 2000

De KBC Classic Car Club is een personeelsvereniging van

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: