UITNODIGING SAUERLAND EXPRESS

Dag vrienden,

De KBC Classic Car Club kan op het einde van haar 17e werkjaar al een aardig palmares voorleggen als het om samen met onze klassiekers de grens over te trekken gaat. 

En ook voor 2018 staat er een toppertje, zoals dat zo mooi heet, op het programma.  Tijdens het Pinksterweekend van 18 tot en met 21 mei 2018, trekken we namelijk voor het eerst naar Duitsland voor de Sauerland Express. 

Sauer_UITVERKOCHT.jpg

In de folder achter volgende link kan je alle info vinden over deze meerdaagse uitstap : KBCCCC_sauerlandexpress_20180518_NL.pdf

Sauerlandexpress.jpg

Vond je de Fryslan Tour, Plaisir du Morvan, de Rallye du Forez, de Hants Tour, de Dragon Rally of één van de vele andere meerdaagse uitstappen van de KBC Classic Car Club meer dan de moeite waard?  Dan zal het aanbod voor de Sauerland Express je zeker niet teleurstellen. 

Heb je interesse om mee te gaan?

  • Vul dan het bijgevoegde inschrijvingsformulier in en mail het zo snel mogelijk terug naar kaptein@telenet.be.  
  • KBCCCC_sauerland_inschrijving.xlsx
  • Betaal 60% van de prijs als voorschot op de bankrekening BE08 7380 4221 3513 van de KBC Classic Car Club.  Het saldo verwachten we uiterlijk 31 maart 2018.

Inschrijven kan tot 15 januari 2018 … maar de plaatsen zijn beperkt en wie eerst komt, eerst maalt…  Het is dus mogelijk dat de inschrijvingen eerder afgesloten worden.

Inschrijving is pas geldig na ontvangst van het inschrijvingsformulier én na ontvangst van het voorschot.

Jij komt toch ook?

Met vriendelijke groeten van de organisatoren,

Guido & Chris, Marc & Martine, Marc & Bea.

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

Classic  Car  addicts since 2000

De KBC Classic Car Club is een personeelsvereniging van

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

%d bloggers liken dit: