Autoworld 70 jaar Porsche uitgesteld

Beste oldtimervrienden,

Aanstaande zaterdagochtend stond het bezoek van de KBC Classic Car Club aan museum Autoworld in Brussel op de planning voor de thematentoonstelling “Porsche 70 years”.  De laatste dagen bereiken ons echter langs verschillende kanalen meer een meer signalen dat er voor zaterdag ook voor Brussel opnieuw betogingen worden aangekondigd.  Misschien is het allemaal loos alarm, maar de KBC Classic Car Club is hierin van mening dat we maar beter kunnen voorkomen dan genezen, waardoor we met pijn in het hart ons genoodzaakt zien het voor aanstaande zaterdag geplande bezoek aan Autoworld uit te stellen.

De thematentoonstelling “Porsche 70 years” loopt nog een aantal weken.  Als nieuwe datum mikken we dan ook op zaterdagochtend 19 januari 2019.  Jullie ontvangen over een paar weken nog een nieuwe uitnodiging.

Wat de tickets betreft, deze waren nog niet aangekocht.  Gastdeelnemers krijgen dan ook vandaag nog de betaalde inkomprijs terug op de oorspronkelijke rekening.

Met vriendelijke groeten,

Danny, Marc, Joris & Guido.

d9dc7-572889164-19

Classic Car Addicts since 2000.

 De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

a336e-4271281463-14

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: