Ballade Longue Vue : een geslaagde “lente”-rit

Beste vrienden,

Zondag reden we onze traditionele lenterit in het voor de meesten van ons vrij onbekende Zuid-Oosten van ons landje.  Ondanks de verre startplaats in Visé verschenen toch weer 25 wagens aan de start, waarvoor onze oprechte dank 🙂 

 

De weersvoorspellingen waren redelijk dramatisch voor een lenterit, er was sprake van 10 cm sneeuw in het Zuid-Oosten van het land, maar dat kon de 25 equipes niet weerhouden om na een zeer verzorgd en smakelijk ontbijt in la ferme de la Longue Vue de 175 km aan te vatten.

Eerst werden Marc K. en Luc G. nog even in de bloemen gezet voor hun respectievelijke uittrede en intrede tot het Bestuur waarna omstreeks 10.20 het startschot gegeven werd.

Het moet de weergoden gunstig gestemd hebben  want we hebben het, op één verloren gevlogen korte stevige bui, nagenoeg droog gehouden waardoor de veelvuldige eindeloze vergezichten overgoten door dreigende wolken en een priemend lentezonnetje helemaal tot hun recht kwamen.  De deelnemers kunnen hierbij nog eens nagenieten van deze prachtige dag, voor de afwezigen één advies : zorg dat je er volgende keer wel bij bent !  Met dank aan de huisfotografen van dienst; Tessa en Marc & Martine.  Meer foto’s beschikbaar in de rechterkolom.

 

 

Voor velen onder ons is het nu aftellen naar onze buitenlandse trip : Baai van de Somme 

Graag tot binnenkort,

Danny Pauwels, Guido Mast, Joris Huybens, Luc Gijsens, Paul D’Haeyer,

b9da6-572889164-28

Classic Car addicts since 2000

De KBC Classic Car Club is een personeelsvereniging van 

63cb6-4271281463-23

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: