Baie de Somme heeft alle verwachtingen ingelost

Beste vrienden,

Het verwerken van de talrijke foto’s heeft een tijdje geduurd, vandaar nu pas dit bericht over onze langverwachte trip “Baie de Somme”.

Somme

Het mag duidelijk zijn dat de buitenlandse trip die Walter & Marc in mekaar gestoken hebben alle verwachtingen ingelost heeft : een unieke locatie voorzien van verzorgde accommodaties en omkaderd door gesmaakte diners, een ruim ontbijt en prima bediening, niets dan lachende gezichten dus.

462 En dan hebben we nog niet gesproken over de twee prachtige ritten op zaterdag en zondag en de, we vallen in herhaling, zeer gesmaakte afsluitende “duinendrink”.

De Baie de Somme krijgt sowieso een speciale notering in de clubgeschiedenis want we hebben bij deze ook effectief de oprit van de digitale snelweg genomen.  Walter had de zorgvuldig uitgewerkte route in een GPX-bestand gestoken die met behulp van de ondersteunende “app”onze wagens bij de minste twijfel of afwijking “route barrée !” opnieuw naar de correcte route loodste, een heuse primeur dus.

We hebben dus weer absoluut waar gekregen voor ons geld, en we kunnen beide organisatoren Walter en Marc en de echtgenotes niet genoeg bedanken om deze prachtige vierdaagse aan te bieden aan onze club.

IMG_9377

We danken ook alle foto leveranciers voor de talrijke foto’s.  We kunnen jullie twee uitgebreide foto reportages aanbieden die een mooi beeld geven van deze mooie dagen, al blijft de real stuff natuurlijk niet te evenaren.

Geniet nog van de zomer, veel rijplezier en hou de mailbox in de gaten voor onze volgende activiteiten.

Danny, Guido, Joris, Luc en Paul

81bb2-572889164-32Classic car addicts since 2000

De KBC Classic Car Club is een personeelsvereniging van 

63cb6-4271281463-23

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: