Herfstrit Mieke & Thierry

Beste vrienden,

Vorige zondag sloten we ons buitenseizoen af met een absolute klapper ; de herfstrit met start in Boom in een perfecte organisatie van Mieke & Thierry.

De weergoden hadden de laatste zomerse zondag gereserveerd zodat er zomaar eventjes 43 deelnemende beauties stonden te blinken aan de start in Boom.  Na een flink ontbijt werd het startschot gegeven van een prachtige rit langs oude steenbakkerijen en kastelen, de legendarische brug van Willebroek en kronkelende Scheldedijken om te eindigen in Edegem aan het Hof Ter Linden, vandaag  nog “dans son jus” wachtend op restauratie maar ongetwijfeld een toekomstige toeristische parel.

Opnieuw een historische rit, niet alleen door de recordopkomst van 43 equippes maar ook door de eerste deelname van maar liefst vijf nieuwe leden die we van harte welkom heten in de club !

Het Bestuur wil Mieke & Thierry nogmaals van harte bedanken om dankzij hun ongebreidelde inzet alle deelnemers een perfect georganiseerde herfstrit aan te bieden in voor velen een onbekende maar daarom zeker niet minder mooie regio.

Als het aantal ingezonden foto’s een maatstaf mag zijn over de tevredenheid bij de deelnemers moet deze rit heel hoog scoren 🙂  onze oprechte dank aan de fotografen van dienst : Mieke, Rita, Tessa, Marc & Martine, Stijn en Rita.  De uitgebreide fotoreportage is zoals steeds beschikbaar in de rechterkolom.

Bootes 060

Volgende afspraak :

  • zaterdag 16 november : Interclassics Brussel, uitnodiging volgt
  • zondag 17 november : onze eerste wildbrunch in Kasterlee, inschrijven nog steeds mogelijk.  Gewoon doen !

De winter staat stilaan voor de deur, maar keep the passion burning !

Danny Pauwels, Joris Huybens, Guido Mast, Luc Gijsens, Paul D’Haeyer,

81bb2-572889164-32

Classic Car addicts since 2000

De KBC Classic Car Club is een personeelsvereniging van 

63cb6-4271281463-23

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: