De Jubileumrit, een historische rit…

Beste clubleden, beste vrienden,

Na maanden van intensieve en minutieuze voorbereiding met het opmaken van een lijvig draaiboek, het vastleggen van COVID-proof veiligheidsmaatregelen het oneindig aanpassen en bijsturen van de afspraken met de horeca en het tot op het laatste moment opvragen van de nodige toelatingen werd de jubileumrit op 2 augustus met niet minder dan 47 wagens toch gereden, een nieuw clubrecord nota bene 👍 Dat er ook nog een prachtig roadbook en gps-begeleiding opgeleverd werd vervallen bijna tot fait divers in de huidige COVID tijden.

Het mag gezegd : het Bestuur heeft hier werkelijk een Huzarenstukje neer gezet om “U” tegen te zeggen. Bij deze willen we de organisatoren Guido, Paul & Joris van harte bedanken voor hun oneindige inzet en volharding om deze in meerdere opzichten nu al historische rit op de kalender te houden.

Daarnaast willen we de talrijke deelnemers bedanken voor het vertrouwen alsook het KBC Hoofdbestuur Personeelskringen om de organisatie van deze rit mogelijk te maken. Aan de vele felicitaties en bedankingen die we mochten ontvangen werd er enorm genoten door de deelnemers en dat doet ons veel plezier.

Verschillende fotografen hebben een uitgebreide fotoreportage bij mekaar “getrokken” die zoals steeds volledig te bewonderen is in de rechterkolom.

Onze volgende afspraak is zondag 27 september voor de Herfstrit met vertrek in Merchtem, lekker centraal en voor iedereen bereikbaar 😊

Hou zeker ook zaterdag 28 november vrij voor onze Jubileumbrunch die minstens even historisch beloofd te worden.

Hou het verder vooral veilig, nog een fijne zomer gewenst en toch ook : nog veel rijplezier !

Danny Pauwels, Guido Mast, Joris Huybens, Luc Gijsens, Paul D’Haeyer

Classic Car addicts since 2000

De KBC Classic Car Club is een personeelskring van

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: