De Lambiekrit werd een Grand-Cru editie

Beste vrienden,

Ondanks de onheilspellende weersvoorspelling voor de laatste zondag van september verschenen toch weer meer dan 30 wagens aan de start in Peizegem waar we in de ‘Koninklijke” Brasserie het Buitenhof konden genieten van een warme tas koffie met een lekkere koffiekoek om de start te nemen voor 100 of 160 km onvervalste Brabantse en Pajotse landwegen.

Het Bestuur had weer iets nieuws uit hun hoge hoed getoverd nl, de keuze tussen de Lambiekroute van 100 km of de Grand Cru route van 160 km. Het zal jullie niet verbazen dat het merendeel van onze Classic Car addicts de Grand Cru gereden hebben.

Alles verliep uiteraard opnieuw volgens de meest strikte Corona regels die stipt gevolgd werden waarvoor onze uitdrukkelijke dank aan alle deelnemers 👍 Dit is de beste garantie om in de toekomst te kunnen blijven rijden..

Hierbij enkele foto’s als teaser, (veel) meer foto’s zoals steeds te ontdekken in de gekende rechter kolom met dank aan onze steeds ijverige fotografen Tessa, Rita, Marc, Rita & Marc 😊

Hiermee zit ons baanseizoen 2020 er op met uiteindelijk toch twee mooie ritten in deze haast onwaarschijnlijke tijden.

Het bestuur bekijkt nog of we ons bezoek aan de Abarth collectie van 24 oktober op de kalender kunnen houden. Wij hopen jullie hierover spoedig te kunnen informeren.

Let nog goed op jullie lijf en leden en hou het vooral nog veilig op de weg en daar buiten.

Nog veel rijplezier !

Danny, Joris, Guido, Luc & Paul

Classic Car addicts since 2000

De KBC Classic Car Club is een personeelsvereniging van

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: