Een zomerse Ronde van de Vlaamse Ardennen

De weergoden moeten de KBC Classic Car Club wel heel goed gezind zijn want ze toverden op zondag 9 mei een stralende zomerdag uit hun hoge hoed in deze kwakkelende en uitzonderlijk koude lente van 2021.

Het aangenaam warme lentezonnetje zorgde voor de ideale omstandigheden om het ontbijt te nemen op het grote terras van het mooie domein Steenberg in Erpe-Mere. Het was een hartverwarmend weerzien bij de clubleden na de haast eindeloze maanden van (a)social distancing …. Wat heeft dat deugd gedaan, de kamerbrede smiles op de gezichten spraken voor zich.

Er kwamen ongeveer 30 wagens aan de start van wat een heel mooie rit zou worden langs bijna uitsluitend landelijke wegen, langs tientallen kappellekes, en door de uitgestrekte heuvelende landschappen, ontelbare hoeves en soms magistrale landerijen en over de beroemde Vlaamse kinderkopkes van de Ronde Van Vlaanderen of Gent – Wevelgem. Naast de ondertussen “iconische” mooie clubvest als attentie wenst de club de organisatoren Carla & Pascal nogmaals expliciet te bedanken voor het aanbieden van deze prachtige rit / dag aan onze club.

Hierbij een greep uit de uitgebreide fotoreportage die je in de linkerkolom volledig kan bekijken, met onze oprechte dank aan de fotografen van dienst.

Het is nu uitkijken naar onze volgende uitstap begin juni : onze 3-daagse Fagne en Famenne waarvoor de inschrijvingen al een tijdje afgesloten zijn. Wij kijken er in ieder geval heel hard naar uit, en hopelijk kunnen we dan opnieuw op een min of meer normale manier genieten van wat ook weer een heel mooie clubuitstap beloofd te worden.

Hou het nog een beetje veilig, en nog veel rijplezier !

Danny, Joris, Guido, Luc & Paul

Classic Car addicts since 2000

De KBC Classic Car Club is een personeelsvereniging van

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: