3-daagse Fagne & Famenne

Beste vrienden,

Van vrijdag 11 tot zondag 13 juni heeft onze club een succecvol “Ardennenoffensief” uitgevoerd. De aanval werd ingezet ten zuiden van Charleroi en bracht ons ontdekkingsgewijs onder een flink stralend zonnetje naar ons hoofdkwartier in hotel Quartier Latin in Marche-en-Famenne waar een tot in de puntjes verzorgd, weliswaar Corona-proof, diner klaar stond.

De tweede dag leidde ons over zeer landelijke wegen verder naar het zuiden naar enkele toeristische toplocaties tot in Bouillon en Rochehaut om ons uiteindelijk veilig terug te brengen naar Marche-en-Famenne.

Op zondag 13 juni werd de terugtocht geblazen met een opnieuw uitzonderlike mooie rit die ons naar de citadel van Namen bracht, opnieuw onder een stralende zon.

Uiteindelijk was deze 3-daagse eigenlijk een “noodoplossing” als alternatief voor de afgelaste jaarlijkse meerdaagse buitenlandse reis maar als we de uitermate tevreden reacties van onze clubleden mogen geloven werd het een zeer gesmaakte ontdekkingsreis door een voor velen onbekende regio van ons Belgenlandje.

Geniet van de zomer en de verdere versoepelingen, wij zien jullie graag terug op de Herfstrit van zondag 19 september of op één van de events van bevriende organisaties die in een eerder bericht aangekondigd werden.

Nog veel rijplezier,

Danny, Joris, Guido, Luc & Paul

Classic Car addicts since 2000

De KBC Classic Car Club is een personeelsvereniging van

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: