Het eerste ritje …

Ja ja, het wordt stilaan tijd om dat eerste ritje van het nieuwe jaar te maken. Marc & Martine gaven al het goede voorbeeld en bezorgden volgende twee prachtige foto’s van het eerste ritje met de 356 👍

Maken jullie binnenkort ook dat eerste ritje, bezorg dan zeker een foto aan onze mailbox KBCCCC@outlook.be. Indien we genoeg foto’s ontvangen maken we een mooie collage, dus maak dat ritje en stuur die foto in 🌞🚗📸

Ondertussen zijn Guido & Walter al goed gevorderd met de voorbereiding van de Lenterit die ons naar het Heuvelland brengt. Het beloofd een heel speciale editie te worden met enkele surprises ✨, zet zondag 1 mei dus al maar op de kalender📌📆

Veel rijplezier met dat eerste ritje en tot binnenkort,

Danny, Joris, Guido, Luc & Paul

Classic Car addicts since 2000

De KBC Classic Car Club is een personeelsvereninging van

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: