zondag 19 mei : 2 mogelijkheden

Beste vrienden,

Zondag 19 mei wordt lekker druk !

We hebben we niet één maar twee aanbiedingen :  
 
1) Lenterit : ‘Pays des Collines’

Ons lid Luc Buysschaert heeft voor ons een schitterende route uitgestippeld die ons van de Vlaamse Ardennen naar de regio van de ‘Pays des Collines’ voert. De gehele tocht is zo’n 140 km, maar met vele lange stukken. Uw bestuur kan getuigen dat het echt een schitterende weg is.
Het vertrek is gepland op 19 mei tussen 9u30 en 10u op de Markt te Waregem. We spreken af aan en in “Tearoom Cappuccino”, Markt 4 te Waregem.
Op vraag van enkele clubleden is er ditmaal geen ontbijt voorzien. Hierdoor wordt het prijskaartje voor de deelnemers onder controle gehouden en mag je op deze zondagmorgen iets langer in bed blijven liggen.
Inschrijven kan al een tijdje door een mailtje te sturen naar het bekende mailadres
KBCCCC@KBC.BE én door betaling op het rekeningnummer van de KBC Classic Car Club, “BE63 7390 1017 6008”. Prijs voor personeelsleden van KBC en dochterondernemingen 15 euro, voor partners en gasten 25 euro, kinderen tot 12 jaar 15 euro.

Er zijn reeds 15 wagens ingeschreven !

2) Regelmatigheidsrit Leuven
Ook ons lid Wilfried Leys organiseert op 19 mei een activiteit, meer bepaald de “Retro 6-uren van Leuven” en de “Toer en cabrio 6-uren van Leuven”. In het eerste geval is dit een regelmatigheidsrit voor old timers en jongere wagens en in het tweede geval een rustige rondrit voor old timers en cabrio’s, beiden in de ruime streek rond Leuven.
Voor inschrijvingen en meer info kan je terecht op volgende site :http://www.ocmb.be
Je kan uiteraard Wilfried ook mailen op “wilfried.leys@telenet.be”.

Alvast tot dan ? We duimen nu al voor prachtig lenteweer !

Met vriendelijke groeten,
Leo Verhoeven, Marc Kaptein, Danny Pauwels, Joris Huybens en Johan Ingels.

%d bloggers liken dit: