De lenterit was super !

Beste Vrienden,

We vermoedden al langer dat de KBC Classic Car een voetje voor heeft bij de weergoden, maar vorige zondag konden we onze eigen ogen bijna niet geloven…

Het door organisator Luc uitgestippelde parcours dat ons overwegend over verlaten en haast vergeten landwegen in een grote lus rond Ronse leidde werd onder een stralend zonnetje gereden, en dat ondanks de onheilspellende weersvoorspelling van bakken regen voor zondag.  Zeg nu zelf Knipogen

Bij deze willen we Luc en z’n charmante echtgenote oprecht danken voor de piekfijne organisatie en het mogelijk maken van deze echte “Lenterit”.  Wij hopen dat de exclusieve KBCCCC-bodywarmer, door de club geschonken als geschenk voor de organisator, goed van pas komt.

Hierbij enkele sfeerbeelden, meer foto’s zoals gebruikelijk in de linkerkolom “2013 in beeld”

DSCN9582.JPGDSCN9614.JPGDSCN9645.JPGIMG_3789.JPG

 

%d bloggers liken dit: