Het wordt druk in september : 15/9 DDL 5 & 29/9 Herfstrit

Beste vrienden, 
  
Tradities zijn er om gevolgd te worden !  Albert Diels, lid van zowel de “KBC Classic Car Club” als de “Old timer & Veteran Autoclub Tienen”, organiseert daarom al voor de vijfde maal zijn rit “Dwars door Limburg”.  Deze rit gaat door op zondag 15 september 2013.
 
DWARS DOOR LIMBURG stelt dit jaar een rit van ca. 100 km voor, gewoonte getrouw over landelijke wegen.  Zoals altijd is er een fotozoektocht, dus mogelijk win je zelfs een prijs !  De route wordt gereden aan de hand van een gedetailleerd roadbook, volgens “bolleke-pijl”.  

Als startplaats is gekozen voor het Provinciaal domein van Nieuwenhoven “T-Kelshof”, waar je verwacht wordt vanaf 9u.  Het domein is gelegen vlak aan de Hasseltsesteenweg te 3800 Sint-Truiden Melveren Nieuwenhoven, 1.
Ontbijten is mogelijk, maar vrijblijvend.

 
Inschrijven kan tot en met 7 september door middel van bijgevoegd inschrijvingsformulier. 

DDL_V_inschrijving.pdf

Stuur dat via e-mail naar Albert Diels (albert.diels@telenet.be) of via de post naar Albert Diels Drie-Gezustersstraat 19 B-3800 Sint Truiden.  Bij Albert kan je uiteraard ook terecht voor alle inlichtingen in verband met deze rit.
Je kan ook inschrijven via de websites van “OVAT” (http://www.ovat.be) of “Oldtimerweb” (http://www.oldtimerweb.be).
 
Voor alle duidelijkheid :  dit is geen organisatie van de “KBC Classic Car Club” zelf, maar (alweer traditie getrouw) zullen verschillende leden van onze club aan deze rit van ons symphatiek medelid deelnemen.
  
Op Zondag 29 september rijden we de stilaan ook al klassieke herfstrit in de buurt van Leuven & Diest.

Hou zondag 29 september dus ook al zeker vrij, meer info volgt binnenkort.

 

%d bloggers liken dit: