Herfstrit 29 september : Toeren door het Hageland

Beste Vrienden,

Juli en augustus waren schitterende zonnige maanden, waarin we volop konden genieten van onze zo geliefde old timers.  Of misschien hebben jullie ook nog genoten van een fijne Belgische of buitenlandse vakantie ?  We hopen alleszins dat jullie een geweldige zomer gehad hebben !

Zo langzamerhand kondigt zich echter ook het najaar aan én de daarbij horende najaarsrit van de KBC Classic Car Club.  Dit keer trekken we onder impuls van onze collega en old timerliefhebber Patrick Lemmens op zondag 29 september door het mooie Vlaams-Brabantse Hageland (http://www.toerismehageland.be).  De rit gaat van Haacht richting Diest om na vele omzwervingen terug in Haacht te eindigen.

Kom je van verder en opteer je om vooraf een nachtje te overnachten in de buurt ?  Dan zijn er niet alleen verschillende B&B’s in de buurt (http://www.bedandbreakfast-belgie.com/haacht.html), maar ook een groot aantal hotels.  Leuven is immers vlakbij.

Kom je met je old timer op de aanhangwagen ?  Dan kan je perfect je gewone wagen en aanhangwagen op de parking Lombaarden aan het beginpunt laten staan.  Het eindpunt van de rit is immers maar een paar kilometer van het beginpunt verwijderd.

We verwachten je dus op zondag 29 september vanaf 09u30 op parking “Lombaarden” in Haacht, aan de Lombaardenlaan.  Voor alle duidelijkheid :  ontbijt is niet voorzien.

Inschrijven kan tot en met 20 september en wel door tijdig het juiste bedrag over te schrijven op onze rekening “BE63 7390 1017 6008” én door een mailtje te sturen naar het gekende mailadres kbcccc@kbc.be .  En traditiegetrouw krijgen onze leden weer een fikse korting op de inschrijvingsprijs.

Schrijf je in tot en met 15 september, dan gelden de volgende bedragen :

Leden KBCCCC/KBC’ers :  10 euro

Niet-leden/niet-KBC’ers/partners/gasten :  25 euro

Kinderen tot en met 12 jaar :  10 euro

 

Schrijf je in van 16 tot en met 20 september, dan gelden volgende bedragen :

Leden KBCCCC/KBC’ers :  15 euro

Niet-leden/niet-KBC’ers/partners/gasten :  30 euro

Kinderen tot en met 12 jaar :  15 euro

(inschrijving enkel geldig na ontvangst van de betaling)

We hopen jullie op 29 september in groten getale te mogen verwelkomen !  We duimen alvast voor schitterend old timerweer.

 

En hoe staat het met onze verdere najaarsplanning ?

De eerste week van september nemen een aantal leden en bestuursleden deel aan de door onze zusterclub “CBC Classic Car Club” ingerichtte buitenlandse reis naar de Périgord in Frankrijk.

Op 8 september vind je naast nog andere personeelsverenigingen ook de KBC Classic Car Club op de open dag in de Arteveldetoren in Gent.  Kom zeker eens langs op verdieping -1 om een aantal mooie wagens te bekijken (we krijgen ondermeer bezoek van een aantal vooroorlogse Triumph’s van een Engelse club) en op verdieping +7 om kennis te maken met de bestuursleden.

15 september is dan weer de dag dat een aantal leden en bestuursleden deelnemen aan de rit “Dwars door Limburg” van Albert Diels, één van onze symphatieke VAB-leden.  Inschrijven kan nog tot 8 september bij albert.diels@telenet.be (zie ook onze eerdere berichtgeving).

En onze najaars-/winter-activiteit ?  Die staat al vast… maar we houden ze nog even geheim !  😉

 

En dan nog dit :  Voel jij je misschien geroepen om na Luc Buysschaert en Patrick Lemmens dit jaar, en zovele anderen in het verleden, om ook eens een binnenlandse rit (bv. in jouw streek) in te richten voor de KBC Classic Car Club ?  Aarzel dan niet om één van de bestuursleden te contacteren.  Wij zullen je hierbij zeker met raad en daad bijstaan.

Tot slot :  Wijzigen je adres- of je mailgegevens ?  Of wil je onze berichten liever op een ander mailadres ontvangen ?  Bv. als je met welverdiend pensioen gaat of in overgangsregeling…  Aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen op het gekende adres kbcccc@kbc.be of bij één van de bestuursleden.  Dan ben je zeker dat je onze berichten blijft ontvangen.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van de KBC Classic Car Club,

Leo Verhoeven, Marc Kaptein, Danny Pauwels en Joris Huybens.

%d bloggers liken dit: