We gaan naar Beerens Classic Division op zaterdag 14 december

Beste vrienden,

Het bestuur is heel fier om jullie deze winter opnieuw uit te nodigen voor een top evenement, nl : een bezoek aan de onvolprezen Beerens Classic  Division in Antwerpen.

Beerens Classic Division is een afdeling van de Beerens group.  Uit passie voor de klassieke automobiel is de Beerens Classic Division ontstaan.

logo_classics.png

 
Erwin Beerens is reeds decennia lang oldtimer-liefhebbers in hart en nieren. Buiten het verzamelen van oldtimers en automobilia nemen zij ook deel aan tal van evenementen en rallys. Gevestigd in de Beerens vestiging te Antwerpen vind u verspreid over 2500 m² een showroom met een uitgebreid gamma aan classic- en exclusive cars, onze stallingsruimte, conference hall en werkplaats.
 

Het heeft wat voeten in de spreekwoordelijke aarde gehad, maar Eugene heeft z’n uiterste best gedaan om dit voor ons te regelen, waarvoor nu reeds onze uitdrukkelijke dank.

zaterdag 14 december trekken we naar Antwerpen, hou de agenda dus alvast vrij Knipogen

De praktische afspraken worden eerstdaags nog verder geregeld.  Wij houden jullie uiteraard op de hoogte zodra wij meer definitieve info hebben. 

Curieuze neuzen kunnen al eens een kijkje nemen op de website, maar dit is slechts een visitekaartje : http://www.beerens.be/classic-division/

%d bloggers liken dit: