KBCCCC : winter- en andere activiteiten

Beste old timervrienden,
 
De dagen zijn al een heel stuk korter, de temperaturen al een stuk gedaald en de prachtige herfstrit van Patrick Lemmens ligt al een hele tijd achter ons.  De winter komt zo langzamerhand in het land en onze old timer(s) komen wat minder of zelfs helemaal niet buiten.  Maar dat wil allemaal niet zeggen dat de KBC Classic Car Club op haar lauweren rust, integendeel.
 
Leo, Marc, Danny en Joris kunnen jullie al met trots niet één maar twee winteractiviteiten voorstellen en zelfs al een deel van de activiteiten voor 2014 bekendmaken. 
  
Winteractiviteit 1 :
 
Ons voormalig bestuurslid Eugène  is er alweer in geslaagd om via zijn vele contacten in autoland voor ons een bezoek aan een unieke verzameling old timers te kunnen regelen, waarvoor het huidige bestuur hem uiteraard enorm dankbaar is.  Op zaterdag 14 december kunnen we dan ook een bezoek brengen aan de “Beerens Classic Division” in Antwerpen (Groenendaallaan 397 te Antwerpen).  We spreken af om 10u15 op de parking van “Kinepolis Antwerpen” (Groenendaallaan 394 te Antwerpen). 
Vooraf al een kijkje nemen ?  Kijk dan op deze site :  http://www.beerens.be/classic-division/

De inschrijvingen voor dit bezoek waren nog vlugger uitverkocht dan de tickets voor de Rode Duivels, dus helaas :

  sold out.jpg

 Winteractiviteit 2 :
 
In het voorwoord van dit mailtje hadden we het al beloofd :  we doen een tweede winteractiviteit.  Dit jaar is er dan ook een hele goeie aanleiding :  het vijftigjarig bestaan van de Porsche 911, de “neunelfer” voor de vrienden.  En vermits we aardig wat leden in onze club hebben die zich tot het Porsche-dom bekeerd hebben, konden we deze unieke gelegenheid niet aan ons voorbij laten gaan.  Op zaterdag 11 januari 2014 gaan we daarom samen naar Autoworld in Brussel om niet enkel de aanwezige pareltjes te bekijken, maar ook de tijdelijke tentoonstelling “Ferdinand Porsche :  the heritage (from electric to electric)” (http://www.ferdinandporsche.be).
  cpan0027.JPGDSCN1999.JPGDSCN2715.JPGDSCN5397.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws over deze activiteit volgt later.  Maar hou zaterdag 11 januari alvast vrij in je spiksplinternieuwe 2014-agenda. 
  
Lenterit :
 
Jawel, we zijn er vroeg bij :  ons lid Guido Mast heeft vol enthousiasme de lenterit al in kannen en kruiken.  Hij vergast ons op zondag 27 april 2014 op een schitterende tocht vanuit Mol door de Kempen, met zelfs een snuifje Nederland.
 
Meer nieuws over deze activiteit volgt later.  Maar hou ook zondag 27 april alvast vrij in je spiksplinternieuwe 2014-agenda. 
 
Buitenlandse reis :
 
Na alweer een werkelijk prachtige old timerreis naar de Périgord in september laatstleden, de afwezigen hadden uiteraard heerlijk veel ongelijk, zoeken we het voor de buitenlandse reis van 2014 een heel stuk dichter bij huis.  Onder impuls van André-Marie Mouton, voorzitter van onze zusterclub “CBC Classic Car Club”, gaan we op 11, 12 en 13 juli 2014 naar de Champagnestreek in Frankrijk.  Het bestuur van de KBC Classic Car Club is André-Marie en echtgenote Irène dan ook enorm dankbaar voor deze organisatie.  Op vraag van verschillende leden wordt deze reis speciaal in de zomervakantie georganiseerd, zodat kinderen en partners/co-piloten uit de onderwijssector ook mee kunnen.
 
Meer nieuws over deze activiteit volgt later.  Maar hou 11, 12 en 13 juli 2014 alvast vrij in je zomervakantieplanning voor 2014. 
 
Verdere planning 2014 :
 
Tja, voor de verdere planning van de KBC Classic Car Club voor 2014 moeten jullie nog even geduld oefenen.  Maar met de al aangekondigde winteractiviteiten, lenterit en zomerreis, beloofd het alvast een schitterend old timerjaar te worden.  We hopen jullie zoals gewoonlijk in groten getale te kunnen verwelkomen op onze activiteiten. 
 
Tot slot…
 
Onze klassieker :  Wijzigt je mailadres, je huis- of werkadres ?  Geef ons dan een seintje, dan passen wij de gegevens aan in de ledenlijst en blijf je steeds op de hoogte van de activiteiten van de KBC Classic Car Club.  Of heb je misschien een andere old timer (bij-) gekocht ?  Stuur dan maar een paar foto’s door en een historiek of leuke feiten over de wagen.  Dan plaatsen wij een leuk artikel op de blog van de club (http://kbcclassiccarclub.skynetblogs.be/).  De blog van de club is uiteraard nog steeds hét kanaal voor leuke artikels i.v.m. old timers, aankondiging van onze activiteiten en achteraf de linken naar mooie fotoreportages van de afgelopen activiteiten. 
  
Tot binnenkort !
 
Met vriendelijke groeten,
Leo, Marc, Danny en Joris,
het bestuur van de KBC Classic Car Club.

%d bloggers liken dit: