De beste wensen voor 2014 !!!

 

Beste vrienden, 

Het jaar 2013 is weer omgevlogen !  Voor de KBC Classic Car Club kunnen we alweer terugkijken op leuke activiteiten en uitstappen, waarop we jullie veelvuldig én, zoals steeds, enthousiast mochten verwelkomen :  de lenterit in West- en Frans-Vlaanderen, de zomerreis naar de Périgord, de herfstrit in Vlaams-Brabant en nog heel recent het bezoek aan de Beerens Classic Division.  

We hopen alleszins dat we jullie in 2014 evenveel (old timer-) plezier kunnen bezorgen.  Er staat al heel wat op het programma, waarover we in een eerder mailtje al een tip van de sluier opgelicht hebben.  Hou dus zeker je brievenbus in de gaten of onze blog :  we houden je op de hoogte !  Onze eerste activiteit is trouwens al heel binnenkort, meer bepaald op zaterdag 11 januari.  Daarover later meer. 

Verder wensen we nog hele fijne en gezellige feestdagen en een 2014 vol geluk en goede gezondheid voor jullie, je familie en iedereen die je lief is.  En tot slot :  nog veel old timerplezier !
 
Met vriendelijke groeten,

Leo, Marc, Danny en Joris,
het bestuur van de KBC Classic Car Club.

beste wensen_2014.jpg

 

%d bloggers liken dit: