Autoworld : Ferdinand Porsche tentoonstelling : zaterdag 11 januari 2014

Beste vrienden, 

Zoals al eerder aangekondigd gaan we op zaterdag 11 januari 2014 samen naar Autoworld in Brussel.  We bezoeken daar niet enkel de prachtige permanente tentoonstelling van een groot deel van de collectie old timers van de familie Mahy, maar ook de unieke tijdelijke tentoonstelling “Ferdinand Porsche :  the heritage, from electric to electric” (http://www.ferdinandporsche.be).  We bezoeken deze tentoonstellingen op eigen tempo.  Er zijn de nodige informatiepanelen, maar je kan uiteraard ook (voor eigen rekening) gebruikmaken van de aan de kassa van Autoworld beschikbare audiofoons.
 
Heb je zin om er samen met andere leden van de KBC Classic Car Club een fijne uitstap van te maken op zaterdag 11 januari in Autoworld, schrijf dan voor 8 januari 24u de luttele som van 8 euro per volwassen persoon (= 12+) over naar de gekende bankrekening van de KBC Classic Car Club, “BE63 7390 1017 6008”.  Kinderen van 6 tot 12 betalen 5 euro.  Kinderen jonger dan 6 mogen gratis proeven van de tentoonstelling.
Wij bestellen dan online een groepsticket.
Vermeld bij je overschrijving zeker ook het aantal deelnemende volwassen personen (= 12+)  en kinderen (6-12).  Je overschrijving geldt als inschrijving.  Maar bevestig je inschrijving best nog door een mailtje naar het gekende adres :  kbcccc@kbc.be.
 
Voor alle duidelijkheid :  Beslis je pas na 8 januari 24u om mee te gaan, dan kan je uiteraard nog mee, maar dan zit je niet in het groepsticket.  Dan dien je dus zelf voor een ticket te zorgen, online of aan de kassa.
 
En nog dit :  Mochten we onverhoopt toch niet aan het minimumaantal van 15 volwassenen geraken voor het groepsticket, zorgen wij alsnog online voor het ticket voor de inschrijvingen tot 8 januari 24u, maar zullen we je wel vragen om nog 3 euro per volwassen persoon bij over te schrijven.  Dan heb je alleszins nog één euro korting.  😉   
  
Praktisch :
We komen samen aan de ingang van Autoworld op zaterdag 11 januari 2014 om 9u45.  Diegenen die mee aan het groepsticket betaald hebben, kunnen dan samen binnen om 10u.  Anderen regelen dan zelf hun ticket.

%d bloggers liken dit: