Vraagje van Marilyn

Beste vrienden,

Wij ontvingen onderstaande vraag in onze mailbox.  Als iemand eens een goede daad wil doen die niet veel moeite kost…. Lachen

 

“Beste Ik ben Marilyn Van Moerkerke, een studente Journalistiek aan de Arteveldehogeschool in Gent. Voor een interview ben ik op zoek naar een gepensioneerde vrouw die houdt van oldtimers en er ook heeft en die het zou zien zitten om geïnterviewd te worden. Kent u iemand/is er zo iemand aangesloten bij de club? Het gaat om een schoolopdracht en wordt dus niet gepubliceerd. Als u mij in contact zou kunnen brengen met haar of haar telefoonnummer zou kunnen geven, dan zou mij dat enorm vooruit helpen. Al heel erg bedankt voor uw tijd en hopelijk tot binnenkort! Met vriendelijke groeten Marilyn Van Moerkerke”

-mail: marilyn.van.moerkerke@telenet.be

%d bloggers liken dit: