KBCCCC Lenterit 27/04 en nog veeeeeel meer !

Beste vrienden,

De laatste dagen hebben we al kunnen genieten van hele mooie lentedagen Stoerwaarop we onze geliefde old timers van stal konden halen.  Dringend tijd dan ook om de lenterit van de KBC Classic Car Club voor te stellen en onze verdere activiteiten voor 2014.  Hou je agenda maar bij de hand !

27/04/2014 – Lenterit Mol

Op zondag 27 april 2014 trekken we onder impuls van organisator Guido Mast richting MolGuido laat ons kennismaken met de ruime omgeving van deze pittige en atractieve stad.  We piepen zelfs even over de grens met Nederland. 

We komen samen op zondag 27 april om 9u in het Provinciaal Domein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 8 te Mol.  Parkeer je auto op de parking en kom dan op het domein naar de Taverne Zilverbos (linksaf na de ingang).  Daar kan je dan genieten van een gezellig ontbijt in een speciaal voor ons gereserveerde ruimte.  Neem je niet deel aan het ontbijt, dan kan je gebruikmaken van de normale taverneruimte en eventueel een drankje nuttigen.  Gelieve als je geen ontbijt neemt, om praktische redenen, niet tussen de ontbijters te gaan zitten.

 

Schrijf je je in ten laatste op vrijdag 11 april, dan gelden volgende prijzen :

Ontbijt + middagmaal voor KBC’ers/leden :  10 euro ;

Ontbijt + middagmaal voor niet-KBC’ers/niet-leden/co-piloten/partners/… :  25 euro ;

Enkel middagmaal voor KBC’ers/leden :  2,50 euro ;

Enkel middagmaal voor niet-KBC’ers/niet-leden/co-piloten/partners/… :  17,50 euro.

 

Schrijf je je in van zaterdag 12 april tot ten laatste op vrijdag 18 april, dan gelden volgende prijzen :

Ontbijt + middagmaal voor KBC’ers/leden :  15 euro ;

Ontbijt + middagmaal voor niet-KBC’ers/niet-leden/co-piloten/partners/… :  30 euro ;

Enkel middagmaal voor KBC’ers/leden :  7,50 euro ;

Enkel middagmaal voor niet-KBC’ers/niet-leden/co-piloten/partners/… :  22,50 euro.

naamloos.pngDe inschrijvingen worden dus definitief afgesloten op vrijdag 18 april.  Het is, om organisatorische redenen, echter in ieders belang dat je al voor 12 april inschrijft.  Inschrijven doe je door het juiste bedrag over te schrijven op onze gekende rekening “BE63 7390 1017 6008”.  Je betaling geldt als inschrijving.  Vermeld in de mededeling bij je overschrijving het aantal leden/niet-leden en of jullie ontbijt nemen of niet.  Bevestig je inschrijving ook door een mailtje te sturen naar het mailadres van de club, “kbcccc@kbc.be”.

 

Er zijn een aantal collega-clubleden die wat verderaf wonen en de avond voor de lenterit al naar Mol afzakken en in een hotelletje overnachten.  Wil je daar ook bij zijn, neem dan contact op met onze voorzitter Leo Verhoeven (leo.verhoeven01@gmail.com).

We hopen jullie, zoals steeds, in groten getale te mogen verwelkomen !  We duimen voor heerlijk weer !

PS :  Vergeet je rallyplaat niet !

 

Kempen puur.jpg

 

29/06/2014 – Ooidonk

 

Ons lid Kristien Lootens  en haar echtgenoot Fabian Demaret zijn de medeorganisatoren van een old timerrit voor het goede doel rondom het kasteel van Ooidonk (Bachte-Maria-Leerne).  Ze laten ons in hun vier uur durende rit kennismaken met de mooiste Oost-Vlaamse kastelen.  Blink je wagen maar extra op voor die dag, want er is buiten de rit ook nog een “concours d’élégance” voorzien.  En uiteraard gaat de opbrengst van deze rit volledig naar het goede doel !

Hou 29 juni maar vrij in je agenda !  Meer details hoor je binnenkort.

 

ooidonk.jpg

 

 

12/07/2014 – Zomerrit

 

Ook ons lid Marc Dombrecht heeft niet stilgezeten.  Op zaterdag 12 juli organiseert Marc, in samenwerking met de club “De Retrovrienden”, een zomerrit in de ruime omgeving van Diksmuide.  We trekken door de polders zelfs tot over de grens naar Frankrijk en zakken dan af door de duinen om te eindigen in Oostende.

Hou zaterdag 12 juli maar vrij in je agenda !  Meer details hoor je binnenkort.

 

zomerrit.png

 

 

28/09/2014 – Nazomerrit

 

Eind september is traditioneel het moment voor de nazomerrit van de KBC Classic Car Club.  Waar we naartoe trekken, blijft nog even een verrassing !  Maar het bestuur is al volop aan het werk om jullie een schitterende old timerdag te bezorgen.

 

Dus ook hier :  hou zondag 28 september al maar vrij in je agenda !  Meer details hoor je later.

 

Bezoek old timercollectie Roland D’Ieteren

 

Sommigen onder jullie zullen zich nog het bezoek van de KBC Classic Car Club aan de old timercollectie van Roland D’Ieteren herinneren, nu al verschillende jaren geleden.  Er biedt zich nu opnieuw een gelegenheid aan om deze werkelijk unieke privécollectie, zelden zichtbaar voor publiek, met een beperkte groep in Brussel te bezoeken.  Er wordt nog volop “genetwerkt” om de onderhandelingen voor dit bezoek tot een goed einde te brengen.  We kunnen hierop dan ook, spijtig genoeg, nog geen datum plakken.   

En dan nog dit…

 

Wil je zelf, net zoals Guido, Kristien of Marc dit jaar of andere leden de voorgaande jaren, ook eens een rit organiseren voor de club ?  Neem dan contact op met één van de bestuursleden.  Wij zullen je met raad en daad bijstaan in de organisatie.

Heb je een ander mailadres ?  Wil je onze mails op een ander (bv privé-) mailadres ontvangen ?  Verhuis je ?  Ga je met pensioen of in overgangsregeling ?  Heb je een andere old timer ?  Heb je een ander kantooradres gekregen ? …

Contacteer ons dan.  Dan kunnen wij onze ledenlijst bij de tijd houden.

 Tot binnenkort in Mol ?

 

mol1.jpg

 

Met vriendelijke groeten,

Leo, Marc, Danny, Joris.

 

KBC CCC logo.jpg

 

 

De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

 

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

 

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: