Lenterit zondag 27 april : reeds 20 inschrijvingen :-)

Een kleine herinnering :

27/04/2014 – Lenterit Mol

Op zondag 27 april 2014 trekken we onder impuls van organisator Guido richting Mol.  Guido laat ons kennismaken met de ruime omgeving van deze pittige en atractieve stad.  We piepen zelfs even over de grens met Nederland.

We komen samen op zondag 27 april om 9u in het Provinciaal Domein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 8 te Mol.  Parkeer je auto op de parking en kom dan op het domein naar de Taverne Zilverbos (linksaf na de ingang).  Daar kan je dan genieten van een gezellig ontbijt in een speciaal voor ons gereserveerde ruimte.  Neem je niet deel aan het ontbijt, dan kan je gebruikmaken van de normale taverneruimte en eventueel een drankje nuttigen.

Momenteel staat de teller reeds op meer dan 20 inschrijvingen !

Ben je nog niet ingeschreven, dan heb je nog welgeteld één weekje de tijd om dat te doen :  vrijdag 18 april is namelijk de uiterste inschrijvingsdatum !

Wat kost het ?

Ontbijt + middagmaal voor KBC’ers/leden :  15 euro ;
Ontbijt + middagmaal voor niet-KBC’ers/niet-leden/co-piloten/partners/… :  30 euro ;
Enkel middagmaal voor KBC’ers/leden :  7,50 euro ;
Enkel middagmaal voor niet-KBC’ers/niet-leden/co-piloten/partners/… :  22,50 euro.

De inschrijvingen worden dus definitief afgesloten op vrijdag 18 april. Inschrijven doe je door het juiste bedrag over te schrijven op onze gekende rekening “BE63 7390 1017 6008”.  Je betaling geldt als inschrijving.  Vermeldt in de mededeling bij je overschrijving het aantal leden/niet-leden en of jullie ontbijt nemen of niet.  Bevestig je inschrijving ook door een mailtje te sturen naar het mailadres van de club, “kbcccc@kbc.be<mailto:kbcccc@kbc.be>”.

Er zijn een aantal collega-clubleden die wat verderaf wonen en de avond voor de lenterit al naar Mol afzakken en in een hotelletje overnachten.  Wil je daar ook bij zijn, neem dan contact op met onze voorzitter Leo Verhoeven (leo.verhoeven01@gmail.com<mailto:leo.verhoeven01@gmail.com>).

We hopen jullie, zoals steeds, in groten getale te mogen verwelkomen !  We duimen voor heerlijk weer !

PS :  Vergeet je rallyplaat niet, Guido en Joris zijn er al klaar voor Knipogen

 

PUUR_WP_20140413_003.jpg

PUUR_IMG_1996.JPG

 

%d bloggers liken dit: