29 juni – Ooidonk : nog snel inschrijven voor 1 juni

Beste vrienden, beste old timerliefhebbers,

De activiteiten ingericht door leden van de KBC Classic Car Club volgen mekaar in snel tempo op.  Allereerst een kleine herinnering voor de “Ooidonkrit” van zondag 29 juni, gevolgd door de aankondiging van de “zomerrit” van zaterdag 12 juli.

29/06/2014 – Ooidonk

Ons lid K. Lootens  is medeorganisator van een old timerrit voor het goede doel rondom het kasteel van Ooidonk (Bachte-Maria-Leerne (Deinze), Ooidonkdreef 9).  Ze laten ons in hun vier uur durende rit kennismaken met de mooiste Oost-Vlaamse kastelen.  Blink je wagen maar extra op voor die dag, want er is buiten de rit ook nog een “concours d’élégance” voorzien.  En uiteraard gaat de opbrengst van deze rit volledig naar het goede doel !

Als je deelneemt aan het ontbijt, wordt je tegen 9u verwacht aan het kasteel van Ooidonk.  Rij je enkel de rit, dan wordt je tussen 09u30 en 10u verwacht, want de rit begint om 10u.

Praktisch :  Alle informatie over hoe en waar en waarvoor je je moet inschrijven, vind je in bijgevoegd pdf-document

Ooidonk Feest10.pdf

Inschrijven doe je voor 1 juni via de mailbox gezinsbondbachtemarialeerne@gmail.com<mailto:gezinsbondbachtemarialeerne@gmail.com>  (zie folder).  Snel inschrijven, is dus de boodschap.

Voor alle duidelijkheid, deze rit is dus geen organisatie van de KBC Classic Car Club zelf.  Omdat het echter voor het goede doel is en KBC sponsor is van dit evenement, verleent de club wel zijn medewerking.  Dat betekent ook dat (enkel) leden van de club een tegemoetkoming krijgen voor de inschrijvingkosten.  Heb je je ingeschreven voor deze rit ?  Forward dan je inschrijvingsmail naar de gekende brievenbus van de club, KBCCCC@KBC.BE<mailto:KBCCCC@KBC.BE> , en vermeld in dat mailtje ook je rekeningnummer.  Begin juli ontvang je dan een tegemoetkoming op de vermelde rekening.

12/07/2014 – Zomerrit

Ook ons lid Marc Dombrecht en echtgenote Myriam hebben niet stilgezeten.  Op zaterdag 12 juli organiseren zij, in samenwerking met de club “De Retrovrienden”, een zomerrit in de ruime omgeving van Diksmuide.  We trekken door de polders zelfs tot over de grens naar Frankrijk en zakken dan af door de duinen om te eindigen in Oostende.

Je wordt om 9u verwacht in Diksmuide in Restaurant & Tea-room “Lettenburg” (Lettenburgstraat 15, Diksmuide) voor een heerlijk ontbijt.  De rit vertrekt dan omstreeks 10u30 en bestaat uit twee delen.  In totaal gaat het om ongeveer 115 km.  Je bezoekt onderweg ook een oorlogsmuseum en het visserijmuseum in Oostduinkerke.  Afsluiten doen we met een gezellige avondmaaltijd.

Praktisch :  Alle informatie over hoe en waar en waarvoor je je moet inschrijven, vind je op de site http://www.triumph-stag.eu.  Inschrijven doe je voor 1 juli.  Voor meer info kan je steeds terecht bij Marc Dombrecht zelf :  stag@dombrecht.be<mailto:stag@dombrecht.be> of  telefonisch 0475 52 45 95.

zomerrit_inschr.pdf

Dus voor diegenen die niet naar de Champagnestreek trekken van 11 tot en met 13 juli :  allen naar Diksmuide op zaterdag 12 juli !  We duimen, zoals gewoonlijk, voor schitterend weer !

%d bloggers liken dit: