Exclusief : KBCCCC bezoekt “British & Sportscars” : zaterdag 28/10

Beste vrienden,

De KBC Classic Car Club kan onverwacht nog een bijkomende activiteit aankondigen :  een bezoek aan “British & Sportscars”, een handelaar in exclusieve wagens (bv. Aston-Martin, Ferrari, Maserati, Jaguar, …).

Ons voormalig bestuurslid Eugène heeft via zijn enorme lijst met contacten, het beruchte zwarte boekje, inderdaad alweer een pareltje voor de KBC Classic Car Club uit zijn hoge hoed getoverd.  Hij heeft de eigenaars van “British & Sportscars” (http://www.british-sportscars.com) bereid gevonden om een beperkte groep van 20 personen te ontvangen op zaterdagochtend 28 juni.  We worden die dag verwacht om 10u30 op het adres Hengstenberg 111 te Overijse.  Opgelet :  het bedrijf is recent verhuisd, dus het adres zoals vermeld op de website klopt niet meer.

Heb je zin om ook erbij te zijn op zaterdag 28 juni ?  Stuur dan vóór 18 juni een mailtje naar de gekende brievenbus KBCCCC@KBC.BE.  Snel zijn is de boodschap :  wie eerst komt, eerst maalt !

Vermeld in je mailtje eveneens of je zin hebt om na het bezoek ’s middags samen een hapje te eten in de buurt.

Met vriendelijke groeten,

Leo, Marc, Danny, Joris.

 

Britshlogo.png

Britsh.png

 

 

%d bloggers liken dit: