Onze club blijft groeien :-)

Beste vrienden,

Onze club blijft groeien Lachen  We zijn dan ook heel trots om jullie drie (!) nieuwe leden voor te stellen met alweer drie schitterende aanwinsten voor de club, zeg nu zelf, zijn dit geen beauties :

detailfoto4-MGB70-rood.jpgkarmann_IMAG1602.jpgTriumph_DSC_0093.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij hopen de trotse eigenaars Johan & Nicole, Paul en Philip vaak te mogen verwelkomen op onze activiteiten.

Hierbij nog even een overzicht van onze volgende activteiten

28/06/2014 – Bezoek British & Sportscars Overijse

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten.  De deelnemers krijgen binnenkort nog een afzonderlijk mailtje hierover.

29/06/2014 – Ooidonk

De inschrijvingen voor deze activiteit werden door de betrokken organisatie officieel afgesloten op 1 juni.

Heb je je ingeschreven voor deze rit ?  Dan voorziet de KBC Classic Car Club, zoals in eerdere mails al gemeld, in een kleine vergoeding voor de ingeschreven leden.  Het betreft hier geen activiteit van de KBC Classic Car Club zelf, maar dit evenement wordt wel gesponsord door KBC en het is voor het goede doel.  Forward dan je inschrijvingsmail naar de gekende brievenbus van de club, KBCCCC@KBC.BE , en vermeld in dat mailtje ook je rekeningnummer Begin juli ontvang je dan een tegemoetkoming op de door jou vermelde rekening.

12/07/2014 – Zomerrit

Ook ons lid Marc Dombrecht en echtgenote Myriam hebben niet stilgezeten.  Op zaterdag 12 juli organiseren zij, in samenwerking met de club “De Retrovrienden”, een zomerrit in de ruime omgeving van Diksmuide.  We trekken door de polders zelfs tot over de grens naar Frankrijk en zakken dan af door de duinen om te eindigen in Oostende.

Je wordt om 9u verwacht in Diksmuide in Restaurant & Tea-room “Lettenburg” (Lettenburgstraat 15, Diksmuide) voor een heerlijk ontbijt.  De rit vertrekt dan omstreeks 10u30 en bestaat uit twee delen.  In totaal gaat het om ongeveer 115 km.  Je bezoekt onderweg ook een oorlogsmuseum en het visserijmuseum in Oostduinkerke.  Afsluiten doen we met een gezellige avondmaaltijd.

Praktisch :  Alle informatie over hoe en waar en waarvoor je je moet inschrijven, vind je op de site http://www.triumph-stag.euInschrijven doe je voor 1 juli.  Voor meer info kan je steeds terecht bij Marc Dombrecht zelf :  stag@dombrecht.beof  telefonisch 0475 52 45 95.  

Dus voor diegenen die niet naar de Champagnestreek trekken van 11 tot en met 13 juli :  allen naar Diksmuide op zaterdag 12 juli !  We duimen, zoals gewoonlijk, voor schitterend weer !

 

%d bloggers liken dit: