The Hants tour : the first pictures !

Beste vrienden,

Vorige week staken 16 moedige Engelandvaarders het Kanaal over, geen staking hield ons tegen, om op maandag te verzamelen in Romsey.  Marc & Joris haden werkelijk drie “really fabulous” roodboaks uitgestippeld die ons naar de hoogtepunten van de regio brachten zoals daar zijn : het mysterieuze Stonehenge, het romantische eiland White en het wereldvermaarde Beaulieu om er enkele te noemen.

We wisten dat Joris en Marc heel wat organisatietalent in hun mars hebben, maar ze hebben de stoutste verwachtingen meermaals overtroffen !  

Guido, snelle jongen als hij is, was de eerste om zijn foto’s te delen van deze onvergetelijke trip.  hieronder enkele snapshots.  Meer foto’s te vinden onder de aparte rubriek “The hants tour” in de gekende linker kolom.

DSCN1325.JPG

 

Guido_IMG_2761.jpg

Huido_IMG_2930.jpg

%d bloggers liken dit: